A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Az oldalsó ablaküveg csere – ár, költség

Amennyiben az oldalsó ablak sérült, azt ki kell cserélni.

Ha üvegkárra érvényes casco járműbiztosítással rendelkezik, akkor biztosítási díja rendszerint fedezi az oldalsó ablak csere árát, költségét, Önnek legfeljebb a kötvényében található %-os önrészt kell fizetnie.

Az oldalsó ablaküveg cseréjével egy időben gondoskodunk a biztosítási ügyintézésről is

Együttműködési megállapodással (kárfelvételi joggal) rendelkezünk Magyarország összes biztosítótársaságával, ezért, ha szélvédőcserére vagy szélvédő javításra van szüksége, akkor csupán kérnie kell egy időpontot online, és mi intézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos összes adminisztrációt. Az oldalsó ablaküveg cserével kapcsolatban felmerült költségek miatt sem kell aggódnia, hiszen az Ön biztosítója közvetlenül nekünk téríti az oldalsó ablak csere összegét, így Önnek legfeljebb a casco kötvényében szereplő %-os önrészt kell fizetnie.

Az oldalsó ablaküveg cseréjének ára, ha biztosítása nem érvényes üvegkárra

Először is legyen teljesen nyugodt, mert a Carglass® akkor is segít Önnek, ha járműbiztosítása nem érvényes üvegkárra.

Árajánlatért hívjon fel bennünket a 06 21 300 5529-es telefonszámon, vagy azonnal kérjen egy időpontot on-line; egyik tanácsadónk hamarosan visszahívja Önt.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.