A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Miért kell kijavítani a szélvédőn keletkezett repedéseket, kőfelverődéseket?

Kattintson az alábbi legfontosabb okok egyikére, hogy megtudhassa, miért kell azonnal kijavíttatnia a szélvédőn a kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár okozta apró sérülést, repedést, kőfelverődést, amint felfedezi azt.

Az öt fő ok

A kőfelverődés okozta sérülés bármikor repedéssé válhat.

A szélvédő kavicsfelverődés, kőfelverődés vagy jégkár okozta sérülése, csorbulás bármikor repedéssé válhat, gyakran éppen akkor, amikor egyáltalán nem számít arra. A csorbulás, kőfelverődés vagy repedés veszélyt jelenthet az utasok biztonságára nézve.

Az autóüveg vagy a szélvédő a jármű szerkezeti szilárdságának akár 30%-át is biztosíthatja, az utas oldali légzsák pedig a szélvédőüveget használja támaszként, amikor kinyílik. A kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár miatt keletkezett csorbulás, kőfelverődés vagy repedés kijavítása után az autóüveg vagy a szélvédő ugyanolyan erős lesz, mint a kár keletkezése előtt.

Kattintson ide, ha most szeretne lefoglalni egy időpontot on-line.

Időt nyer!

A kőfelverődés javítása 60 percet vesz igénybe

A kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár miatt keletkezett csorbulás, kőfelverődés vagy repedés kijavítása gyorsabb, mint a teljes szélvédőcsere. Az autóüvegen vagy a szélvédőn lévő kőfelverődés 30 perc alatt kijavítható.

A szélvédőn lévő kőfelverődés javíttatható a Carglass® országos telephelyein, vagy igénybe veheti mobil autóüveg javítási szolgáltatásunkat.

Kattintson ide, ha most szeretne lefoglalni egy időpontot on-line.

Spóroljon!

A sérülés, kőfelverődés vagy repedés javítása rendszerint ingyenes és nem befolyásolja a balesetmentességi kedvezményt

Ha teljes körű járműbiztosítással rendelkezik vagy biztosítása az üvegkárra is érvényes, akkor a Carglass® rendszerint ingyenesen kijavítja a szélvédőn keletkezett sérülést vagy kőfelverődést.

Ez egyáltalán nem befolyásolja az esetleges balesetmentességi kedvezményt.

Kattintson ide, ha most szeretne lefoglalni egy időpontot on-line.

Előzze meg, hogy autója megbukjon a műszaki vizsgán, vagy közúti ellenőrzéseken

A szélvédőn található sérülés, kőfelverődések vagy repedések következtében gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak, így megbukhat a műszaki vizsgán, valamint megbüntethetik egy közúti műszaki-ellenőrzésen.

Kattintson ide, ha most szeretne lefoglalni egy időpontot on-line.

A javítás nem jár idegeskedéssel

A Carglass® minden adminisztrációt elintéz Ön helyett, ha a járműbiztosítás (casco) keretében kívánja megjavíttatni sérülést, kőfelverődéses szélvédőjét.

Miután lefoglalt nálunk egy időpontot, érintkezésbe lépünk biztosítójával, beleegyezését kérjük a kőfelverődés kijavításába, és elintézzük az összes velejáró adminisztrációt.

Akkor sem kell érintkezésbe lépnie a biztosítóval, ha önrészt kell fizetnie, mert Önnek lehetősége van közvetlenül nekünk téríteni az összeget.

Kattintson ide, ha most szeretne lefoglalni egy időpontot on-line.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.