A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Carglass® Pécs

7632 Pécs, Siklósi út 45.


Nyitva tartás

H 8:00-17:00
K 8:00-17:00
Sze 8:00-17:00
Cs 8:00-17:00
P 8:00-17:00


Tipp a Carglass® Pécstől:

Töltse el kényelmes ügyfélterünkben olvasgatással azt a rövid időt, amíg szakértő technikusaink megoldják autója problémáját, vagy vásároljon a közelünkben található üzletekben.


Carglass® Pécs

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Pécs műhelyében! Igényeljen időpontot online most! Időpontkérés

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Pécs megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Pécs szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok százainak segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Pécs műhelyében.    

Carglass® Pécs

Hol találja a Carglass® Pécs műhelyét?

A Carglass® Pécs szélvédőjavításra és -cserére specializálódott műhelyét a Baumax parkolója mellett találja, az OMV benzinkúttal szemben. Foglaljon időpontot műhelyünkbe most! Időpontkérés