A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Carglass® Fehérvár

8000 Székesfehérvár, Bárándi utca 13.


Nyitva tartás

H 8:00-17:00
K 8:00-17:00
Sze 8:00-17:00
Cs 8:00-17:00
P 8:00-17:00


Tipp a Carglass® Fehérvárról:

Szervizünk ügyfélterében egy finom kávé vagy egy pohár frissítő víz mellett várhatja meg míg technikusunk megoldja autóüveg problémáját, mindemellett ingyenes wifi-hozzáférés szolgálja ügyfeleink kényelmét. Amennyiben nem szeretne műhelyünkben várakozni, több bevásárló központ, kávézó, étterem érhető el busszal, vagy akár gyalogosan 10-15 perc alatt.


Carglass® Fehérvár

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusunkkal a Carglass® Fehérvár műhelyében! Igényeljen időpontot online most! Időpontkérés

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Fehérvár megjavítja vagy kicseréli sérült, repedt szélvédőjét.

A Carglass® Fehérvár szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol nagy tapasztalattal rendelkező kollégánk segít ügyfeleink szélvédő problémáinak megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Fehérvár műhelyében.  

Carglass® Fehérvár

Hol találja a Carglass® Fehérvárműhelyét?

Időpontkérés