A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Carglass® Szolnok

5000 Szolnok Széchenyi körút (Juvenal autószalonnal szemben)


Nyitva tartás

H 8:00-16:30
K 8:00-16:30
Sze 8:00-16:30
Cs 8:00-16:30
P 8:00-16:30


Tipp a Carglass® Szolnoktól: Fogyasszon el egy finom kávét, olvasgasson kényelmes ügyfélterünkben, miközben technikusaink megoldják autója problémáját. Szervizpontunk gyalogtávolságra számos éleszmiszerüzletben intézheti bevásárlásait.

Azt a rövid időt, amíg szakértő technikusaink megoldják autója problémáját, eltöltheti kényelmes ügyfélterünkben olvasgatással, vagy ellátogathat a közelben található bevásárlóközpontba is, ahol minden igényt kielégítő üzletekkel várják a kedves látogatókat.


Carglass® Szolnok

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Szolnok műhelyében! Igényeljen időpontot online most! Időpontkérés

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Szolnok megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Szolnok szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok százainak segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, karcolásait, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Szolnok műhelyében.      

Carglass® Szolnok

Hol találja a Carglass® Szolnok műhelyét?

A Carglass® Partner Szolnok szélvédőjavításra és -cserére specializálódott műhelyét a Thököly út Széchenyi István krt. sarkán lévő OMV benzinkút mellett, a Juvenál autószalonnal szemben találja Grand Krima Kft. Autóüveg néven. Foglaljon időpontot műhelyünkbe most! Időpontkérés