A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Carglass® Szombathely

9700 Szombathely, Csaba u 13.


Nyitva tartás

H 8:00-17:00
K 8:00-17:00
Sze 8:00-17:00
Cs 8:00-17:00
P 8:00-17:00


Tipp a Carglass® Szombathelytől:

Azt a rövid időt, amíg szakértő technikusaink megoldják autója problémáját, eltöltheti kényelmes ügyfélterünkben olvasgatással, vagy ellátogathat a közelben található bevásárlóközpontba is, ahol minden igényt kielégítő üzletekkel várják a kedves látogatókat.


Carglass® Szombathely

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Szombathely műhelyében! Igényeljen időpontot online most! Időpontkérés

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Szombathely megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Szombathely szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok százainak segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, karcolásait, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Szombathely műhelyében.  

Carglass® Szombathely

Hol találja a Carglass® Szombathely műhelyét?

A Carglass® Szombathely szélvédőjavításra és -cserére specializálódott műhelyét a TERRA Hungária telephelyén találja, a TESCO körforgalomtól 150 méterre. Foglaljon időpontot műhelyünkbe most! Időpontkérés