A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Carglass® Vecsésen

2220 Vecsés, Dózsa György út 86.


Nyitva tartás

H 8:00-17:00
K 8:00-17:00
Sze 8:00-17:30
Cs 8:00-17:00
P 8:00-17:00


Tipp a Carglass® Vecséstől:

A kényelmes ügyfélváróban egy frissítő kávé, ásványvíz elfogyasztása mellett megvárhatja amíg szakértő technikusaink megoldják autóüveg problémáját. Vagy akár intézheti bevásárlását a közeli ALDI élelmiszerüzletben is. Szervizpontunkban ingyenesen elérhető wifi szolgálja ügyfeleink kényelmét.


Carglass® Vecsés

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Vecsés műhelyében! Igényeljen időpontot online most! Időpontkérés

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Vecsés megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Vecsés szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Vecsés műhelyében.      

Carglass® Vecsésen

Hol találja a Carglass® Vecsés műhelyét?

A Carglass® Vecsés szervizpont az ÖMV benzinkút és ALDI közelében lévő ipartelepen, a Gyál felé vezető főúton található. A szervizpont az M0-ás gyáli kijáratától is könnyen megközelíthető. Az ipartelep sorompós bejárata után keresse a Carglass útbaigazító táblákat és a "Q" betűvel jelölt épületet! Időpontkérés