Carglass® Carglass® Partner Kisvárda

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Partner Kisvárda műhelyében! Igényeljen időpontot online most!

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Partner Kisvárda megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Partner Kisvárda szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Partner Kisvárda műhelyében.

A Carglass® Partner Kisvárda tippje:

Fogyasszon el egy finom kávét, olvasgasson kényelmes ügyfélterünkben, miközben technikusaink megoldják autója problémáját. Szervizpontunk gyalogtávolságra számos éleszmiszerüzletben intézheti bevásárlásait.

Hol találja a Carglass® Partner Kisvárda műhelyét?

A Carglass® Partner Kisvárda szélvédőjavításra és -cserére specializálódott műhelyét a Kisvárda központjából kifelé vezető Mátyás király utcáról nyíló mellékutcában a helyi temető mellett találja. Foglaljon időpontot a műhelyünkbe most!