Carglass® Carglass® Partner Szolnok

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Partner Szolnok műhelyében! Igényeljen időpontot online most!

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Partner Szolnok megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Partner Szolnok szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Partner Szolnok műhelyében.

A Carglass® Partner Szolnok tippje:

Fogyasszon el egy finom kávét, olvasgasson kényelmes ügyfélterünkben, miközben technikusaink megoldják autója problémáját. Szervizpontunk gyalogtávolságra számos éleszmiszerüzletben intézheti bevásárlásait.

Hol találja a Carglass® Partner Szolnok műhelyét?

A Carglass® Partner Szolnok szélvédőjavításra és -cserére specializálódott műhelyét a Thököly út Széchenyi István krt. sarkán lévő OMV benzinkút mellett, a Juvenál autószalonnal szemben találja Grand Krima Kft. Autóüveg néven. Foglaljon időpontot műhelyünkbe most!