A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Tudnivalók és tények a Carglass® vállalatról

 • A Carglass® bármilyen típusú, gyártmányú és korú autó üvegének és szélvédőjének javításával vagy cseréjével foglalkozik.
 • A Carglass® az „Először javítunk” elvet követi, ami azt jelenti, hogy amennyiben lehetséges szélvédő javítást végzünk szélvédő csere helyett, ezzel időt és pénzt takarítunk meg Önnek.
 • A Carglass® legtöbb esetben INGYENESEN megjavítja a kőfelverődés vagy kavicsfelverődés következtében megsérült szélvédőt, ha casco biztosítása érvényes üvegkárra; mindez többnyire nem befolyásolja biztosítási díját és balesetmentességi kedvezményét (bónuszát).
 • A Carglass® átvállalja a biztosítási ügyintézést: a bejelentéstől a kárfelvételen keresztül a kifizetés kezeléséig. Együttműködési megállapodással (kárfelvételi joggal) rendelkezünk Magyarország legtöbb biztosítótársaságával. Miután foglalt nálunk egy időpontot, kollégáink keresni fogják Önt email formájában a kárügyintézési tudnivalókkal kapcsolatban.
 • A Carglass®-nál kizárólag az autógyártók eredeti beszállítóitól vásárolt (OEM – Original Equipment Manufacturer), az EU szabványainak megfelelő autóüvegeket, ill. szélvédőket használunk a szélvédő, oldalüveg és hátsó autóüveg cserékhez. Ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített autóüvegek teljesen megegyeznek az autó gyártása során beépített autóüvegekkel. Meggyőződésünk, hogy a legjobb minőségű üvegeket azoktól a vállalatoktól lehet beszerezni, amelyek szállítják a világ vezető autógyártói részére az eredeti üvegeket.
 • A Carglass® szerelői évente több mint 10 millió ügyfelet szolgálnak ki, átlagosan minden 4. mp-ben segítünk egy ügyfelünknek valahol a világban.
 • A Carglass® Magyarország az ország több területén rendelkezik telephellyel.
 • A Carglass® mobil technikusainak száma több mint 8.000 világszerte; ennek következtében a munkát bárhol elvégezhetjük, az Ön igénye szerint: akár otthonánál vagy munkahelyénél Magyarország területén. A helyszíni kiszállást akkor tudjuk vállalni, ha Ön fedett, fűtött/hűtött helyet (télen minimum 5°C, nyáron maximum 30°C) tud biztosítani a munka elvégzéséhez.
 • A Carglass® megszerezte az ISO 9001:2001 minőségbiztosítási tanúsítványt.
 • A Carglass® garanciát vállal az elvégzett munkára, a teljes időtartamra, ameddig a jármű az Ön birtokában van.
 • A Carglass® elérhető a nap 24 órájában, heti 7 alkalommal, a 06 21 300 5529-es telefonszámon.
 • A Carglass® Magyarország a Belron® csoport tagja, amely 35 országban tevékenykedő, világelső vállalat az autóüveg szolgáltatás piacán.
 • A Carglass® a folyamatos fejlődés érdekében kutatási és fejlesztési központot (Belron® Technical) üzemeltet, ahol folyamatos fejlesztik a technikusok által használt folyamatokat, szerelési technikákat, szerszámokat és az oktatási anyagokat, ezzel biztosítva, hogy a Carglass® világelső legyen iparága innovációjában is.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.