A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Carglass® Ügyfélnap 2012

2012. Április 26-án első alkalommal került megrendezésre a Carglass® Ügyfélnapja, ahol prezentációk és különböző technikai bemutatók segítségével nagyobb rálátást kaphattak Ügyfeleink a Carglass® tevékenységére, napi munkafolyamataira és a Partnereinkkel történő együttműködés létjogosultságára.

A rendezvényen a kiállított autókon bemutatásra került a Belron® legújabb saját fejlesztésű eszköze, a 1-Tek, autóüveg beemelő kar, az Ezi-Wire, az autóüveg kivágására alkalmas szerkezet, továbbá megismertettük Ügyfeleinkkel az autóüvegek beazonosítására használt rendszereinket is. Felállítottunk egy marketing standot is, ahol a különböző szórólapjainkat és egyéb, a Partnereinkkel közösen kialakított tájékoztató anyagainkat tekinthették meg. Ügyfeleink kipróbálhatták magukat, mint autóüveg szerelők a kavicsfelverődések javítását bemutató standunkon, mely igen nagy sikert aratott.

A program játékos részében Go-kart bajnokságot szerveztünk, melyben igen lelkesen küzdöttek a résztvevők.

A rendezvényen kisorsolásra került az idei Best Of Belron verseny barcelonai részvételi joga is, melynek Nyertesének ezúton is gratulálunk!

Kérjük tekintse meg a rendezvényen készült fotókat, valamint a videót, melyhez kellemes időtöltést kívánunk!

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.