bezár

A legmagasabb szintű biztonsági óvintézkedések betartásával gondoskodunk ügyfeleink és munkatársaink egészségének megőrzéséről.
A fokozott biztonság érdekében a szervizszolgáltatásunk előtt és után minden ügyfelünk járművét a kézzel érintkező felületeken fertőtlenítjük.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS VIDEÓ

A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Kézzel érintkező felületek fertőtlenítése az autóüvegek szervizelése előtt és után


HOGYAN TÖRŐDÜNK ÜGYFELEINK ÉS MUNKATÁRSAINK BIZTONSÁGÁVAL?

A Carglass® Magyarország mindig kiemelt fontossággal tekint a biztonságra. Munkánk során a legmagasabb szintű biztonsági óvintézkedések betartásával gondoskodunk az Ön és a munkatársaink egészségének megőrzéséről. A fokozott járványügyi helyzetben szervizeink ügyfélterében plexit helyezünk a pultokra, és kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata munkatársaink és ügyfeleink számára is.

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a sztenderd ügyfélkiszolgálási folyamatunk kiegészült egy új higiéniai eljárással. Ennek során minden munkánk megkezdése előtt és az elvégzett javítás után fertőtlenítjük azokat a felületeket a járművön, melyekhez jellemzően kézzel hozzáérhet ügyfelünk az autó mindennapi használata során, vagy a szerelőnk az üvegkár helyreállítása közben.

Kézzel érintkező felületek fertőtlenítése az autóüvegek szervizelése előtt és után

Az új típusú COVID-19 koronavírus akár 2-3 napig is képes életben maradni a jármű felületein, ami azt jelenti, hogy átvihető az ügyféltől a dolgozónkig vagy a dolgozónktól az ügyfelekig. A kézzel érintkező felületek fertőtlenítése olyan intézkedés, amely segít megakadályozni a vírus továbbterjedését. Az általunk használt fertőtlenítőszer nem károsítja a jármű fényezését és az utastérben lévő anyagokat, valamint összhangban van a vegyi anyagok szabályozásáról szóló 1907/2006/EK európai uniós rendelettel. Mivel ügyfeleink és munkatársaink egészségügyi biztonsága a legnagyobb felelősségünk, csakis olyan terméket használunk a fertőtlenítés során, ami az Ön, az utasai és a munkatársaink számára is teljesen biztonságos.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.