A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Carglass® Budapest XVII.ker.

1173 Budapest, Pesti út 5.


Nyitva tartás

H 8:00-17:00
K 8:00-17:00
Sze 8:00-17:00
Cs 8:00-17:00
P 8:00-17:00
Szo 8:00-13:00


Tipp a Carglass® XVII.ker.től :

A MOL shop-ban egy frissítő kávé, ásványvíz elfogyasztása mellett megvárhatja amíg szakértő technikusaink megoldják autója problémáját vagy körülnézhet a közeli bevásárlóközpont üzleteiben.


Carglass® Budapest XVII.ker.

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® XVII.ker. műhelyében! Igényeljen időpontot online most! Időpontkérés

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Rákoskeresztúri szervizpontja megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® XVII. kerületi szervizpontja szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Rákoskeresztúri műhelyében.    

Carglass® Budapest XVII.ker.

Hol találja a Carglass® XVII.ker. műhelyét?

A XVII. kerületi Tesco bevásárlóközponttal szomszédos Mol töltőállomáson. Időpontkérés