A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Carglass® Budaörs

2040 Budaörs, Sport utca 6.


Nyitva tartás

H 8:00-17:00
K 8:00-17:00
Sze 8:00-17:00
Cs 8:00-17:00
P 8:00-17:00
Szo 8:00-13:00


Tipp a Carglass® Budaörstől:

Amíg szakértő technikusaink megoldják autója problémáját, Ön el tudja intézni bevásárlását a közeli hipermarketben, körülnézhet a bevásárlóközpont üzleteiben, de megvárhatja a javítást vagy cserét nálunk is, kellemes környezetű ügyfélterünkben.


Carglass® Budaörs

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Budaörs műhelyében! Igényeljen időpontot online most! Időpontkérés

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Budaörs megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Budaörs szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Budaörs műhelyében.    

Carglass® Budaörs

Hol találja a Carglass® Budaörs műhelyét?

Az M1/M7 bevezető szakasza mellett elhelyezkedő Auchan bevásárlóközpont mellett, az Auchan benzinkúttal szemben. Időpontkérés