A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Meglévő időpont esetén

Ha van megbeszélt időpontja, de szeretne másikat kérni vagy segítségre van szüksége, hogyan találja meg telephelyünket, egyszerűen csak kattintson az alábbi hivatkozások egyikére.

Ha nem találja a keresett információt ebben a részben vagy inkább közvetlenül szeretne kapcsolatba lépni velünk az egyeztetett időponttal kapcsolatban, akkor csak hívja a 06 21 300 5529-es telefonszámot, és a Carglass® munkatársa készségesen segít Önnek.

Meglévő időpontot szeretne átütemezni?

Ha valami közbejött és át kell ütemeznie egy már megbeszélt időpontot, akkor csak tárcsázza a 06 21 300 5529-es telefonszámot, és kollégánk örömmel áll rendelkezésére az időpont átütemezéséhez. H-P 8-17 óra között.

Nézze meg a választott szervizpont címét, és tervezze meg útvonalát

Telephely-keresőnk segítségével keresse meg a konkrét telephely címét a térképen, sőt, ide kattintva megtervezheti az odavezető utat is.

Tekintse meg, hogyan javítjuk, illetve hogyan cseréljük ki a járművek sérült üvegeit

A Carglass® megjavítja, vagy kicseréli bármilyen szélvédőt, illetve bármilyen üveget, bármilyen gyártmányú, típusú vagy korú járművön, munkánkra pedig garanciát vállalunk a teljes időtartamra, ameddig Ön használja azt.

Ha többet szeretne megtudni az eredeti szélvédő javításáról, (üvegkárra érvényes casco biztosítás esetén akár ingyenes) illetve arról, hogy mi történik akkor, ha járművének üvegét ki kell cserélni, akkor kattintson az alábbi hivatkozások egyikére.

Bízhat a Carglass®-garanciában!

A Carglass® szolgáltatásainak igénybe vételekor teljesen nyugodt lehet, mivel az elvégzett munkáinkra - csere, javítás - élettartam garanciát vállalunk. Bárhol, bármilyen probléma adódik a szerelésből, javításból, a Carglass díjmentesen orvosolja.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az általunk biztosított Carglass®-garanciáról.

Áraink

Az ár három fő tényezőtől függ:

  1. a kár típusától, pl. kőfelverődés, repedés vagy törés;
  2. a sérült vagy repedt üvegelemtől, azaz pl. szélvédő vagy oldalsó üveg;
  3. Casco biztosítása érvényes-e üvegkárra:

Amennyiben casco biztosítása érvényes üvegkárra, és nem kell kicserélni az eredeti szélvédőt, hanem meg tudjuk javítani a kőfelverődést a sérült szélvédőn, akkor a beavatkozást akár ingyenesen tudjuk elvégezni Önnek.

Kattintson az alábbi hivatkozások egyikére, ha többet szeretne tudni árainkról és arról, hogyan vállaljuk át a biztosítási ügyintézést.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.