A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Meglévő időpont esetén

Ha van megbeszélt időpont, de közbejött valami, ami miatt szeretne másik időpontot kérni, vagy segítségre van szüksége, hogyan találja meg telephelyünket, ezt a részt azért terveztük, hogy segítsünk Önnek.

Amennyiben van már megbeszélt időpont, és részletesebb információra van szüksége, egyszerűen csak kattintson az alábbi hivatkozások egyikére. Ha nem találja a keresett információt ebben a részben, vagy inkább közvetlenül szeretne kapcsolatba lépni velünk a meglévő időponttal kapcsolatban, akkor csak tárcsázza bármikor a 06 21 300 5529 telefonszámot, és a Carglass® munkatársa készségesen segít Önnek.

Meglévő időpontot szeretne átütemezni?

Ha valami közbejött és át kell ütemeznie egy már megbeszélt időpontot, akkor csak tárcsázza a 06 21 300 5529-es telefonszámot, és kollégánk örömmel áll rendelkezésére az időpont átütemezéséhez. H-P 8-17 óra között.

Nézze meg a választott szervizpont címét, és tervezze meg útvonalát

Telephely-keresőnk segítségével keresse meg a konkrét telephely címét a térképen, sőt, ide kattintva megtervezheti az odavezető utat is.

Tekintse meg, hogyan javítjuk, illetve hogyan cseréljük ki a járművek sérült üvegeit

A Carglass® megjavítja, vagy kicseréli bármilyen szélvédőt, illetve bármilyen üveget, bármilyen gyártmányú, típusú vagy korú járművön, munkánkra pedig garanciát vállalunk a teljes időtartamra, ameddig Ön használja azt.

Ha többet szeretne megtudni az eredeti szélvédő javításáról, (üvegkárra érvényes casco biztosítás esetén INGYENES) illetve arról, hogy mi történik akkor, ha járművének üvegét ki kell cserélni, akkor kattintson az alábbi hivatkozások egyikére.

Bízhat a Carglass®-garanciában!

A Carglass® szolgáltatásainak igénybe vételekor teljesen nyugodt lehet, mivel az elvégzett munkáinkra - csere, javítás - élettartam garanciát vállalunk. Bárhol, bármilyen probléma adódik a szerelésből, javításból, a Carglass díjmentesen orvosolja.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az általunk biztosított Carglass®-garanciáról.

Áraink

Az ár három fő tényezőtől függ:

  1. a kár típusától, pl. kőfelverődés, csorbulás, repedés vagy törés;
  2. a sérült vagy repedt üvegelemtől, azaz pl. szélvédő vagy oldalsó ablak;
  3. Casco biztosítása érvényes-e üvegkárra:

Amennyiben casco biztosítása érvényes üvegkárra, és nem kell kicserélni az eredeti szélvédőt, hanem meg tudjuk javítani a kőfelverődést, csorbulást a sérült szélvédőn, akkor a beavatkozást INGYENESEN tudjuk elvégezni Önnek.

Kattintson az alábbi hivatkozások egyikére, ha többet szeretne tudni árainkról és arról, hogyan vállaljuk át a biztosítási ügyintézést.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.