Szélvédő javítás, csere ára

A Carglass®-nál büszkék vagyunk arra, hogy a szélvédő cseréje előtt először mindig megpróbáljuk javítással megmenteni a sérült üveget, így jelentősen csökkenthető a szélvédő javítási költsége.

Előfordul azonban, hogy a sérülés típusa, mérete és elhelyezkedése miatt szükség van a szélvédő cseréjére.

A szélvédő javítás költsége, ára tehát két tényezőtől függ:

  1. Javítható-e a szélvédő vagy ki kell cserélni azt?
  2. Érvényes-e a jármű casco biztosítása üvegkárra?
Ha a Casco érvényes üvegkárra:
Az eredeti szélvédő javíthatóEz a legtöbb esetben INGYENES és NEM befolyásolja balesetmentességi kedvezményét.
Ha a Casco NEM érvényes üvegkárra:
Az eredeti szélvédőt ki kell cserélniEzt rendszerint az Ön biztosítója fizeti. Önnek a casco biztosítás kötvényében szereplő önrészt, cégek esetében ezen felül az ÁFÁ-t kell fizetnie.
Az eredeti szélvédő javíthatóKérjen árajánlatot még ma!
Az eredeti szélvédőt ki kell cserélniA cserélendő szélvédő típusától függ.

Gondoskodunk a biztosítási ügyintézésről is

Együttműködési megállapodással (kárfelvételi joggal) rendelkezünk Magyarország legtöbb biztosítótársaságával. Amennyiben szélvédő cserére van szüksége, akkor kérjen időpontot, akár online, és mi intézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos adminisztrációt.

Miután foglalt nálunk egy időpontot, kollégáink keresni fogják Önt email formájában a kárügyintézési tudnivalókkal kapcsolatban.

Biztosítótársasága közvetlenül a Carglass®-szal számolja el a helyreállítás költségét, Önnek legfeljebb a casco biztosítás kötvényében szereplő önrészt, cégek esetében ezen felül az ÁFÁ-t kell kifizetnie. (Amennyiben kötvényében egyéb módozat, záradék, egyéb feltétel szerepel, kérjük Ön is egyeztessen biztosítójával.)

Ha biztosítása nem érvényes üvegkárra

A Carglass® még akkor is segíthet Önnek, ha biztosítása nem érvényes üvegkárra. Árajánlatért hívjon minket a 06 21 300 5529-es telefonszámon vagy kérjen időpontot online és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.