Hátsó szélvédő cseréje

Miért fontos a hátsó szélvédő?

A hátsó szélvédő kulcsfontosságú alkatrész az autóban, amely biztosítja a láthatóságot, a biztonságot és a kényelmet vezetés közben. Egy sérült hátsó szélvédő ronthatja a kilátást az útra, növelheti a balesetek kockázatát, és befolyásolhatja az autó megjelenését.

Miért szükséges a csere?

A hátsó szélvédőt, ellentétben az első szélvédővel, mindig cserélni kell, ha megsérül. A sérülés oka lehet kövek felverődése, vandalizmus, baleset vagy természetes kopás. Ilyenkor a csere az egyetlen megoldás.

Nem minden autóüveg egyforma

Az autóüvegek típusai különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Az első szélvédők laminált üvegből készülnek a maximális ütésállóság és optikai tisztaság érdekében. Az oldalsó és hátsó ablakok edzett üvegből készülnek, amely jobban ellenáll a hősokkoknak és töréseknek, valamint baleset esetén kevésbé veszélyes darabokra törik.

Teljes körű szélvédő csere szolgáltatás

A Carglass® teljes körű szélvédő csere szolgáltatást kínál az Ön biztonsága és nyugalma érdekében. Minősített technikusaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, és fejlett technológiákat, eszközöket és technikákat alkalmaznak a gyors, hatékony és magas színvonalú szolgáltatás biztosítása érdekében.

Minőségi autóüveg

A Carglass® kizárólag az autógyártók eredeti beszállítóitól (OEM) származó, EU szabványainak megfelelő hátsó szélvédőket használ. Ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített hátsó üveg teljesen megegyezik az autó gyártása során beépített üveggel.

Válassza a Carglass®-t a hátsó szélvédő cseréjéhez!

Forduljon hozzánk bizalommal, és tapasztalja meg a Carglass® minőségi szolgáltatását. Biztonságát és nyugalmát garantáljuk!

Hogyan cseréljük a hátsó ablaküveget a Carglass®-nál?

Autó előkészítés
Autó előkészítés

Garantáljuk járműje karosszériájának és belsőjének védelmét, és felporszívózzuk az esetleges üvegtöréseket. Ezt követően eltávolítjuk a tömítéseket vagy a ragasztót, hogy kicserélhessük autója üvegét.

Új hátsó ablak beszerelése
Új hátsó ablak beszerelése

Beszereljük az új hátsó ablakot, minden eltávolított elemet kicserélve.

Hátsó ablak behelyezése
Hátsó ablak behelyezése

Miután minden szennyeződést és törött üveget eltávolítottunk, és előkészítettük az új ablaküveget, behelyezzük az ablakkeretbe.

Szerviz után
Szerviz után

A hátsó ablaküveg cseréje után 24 órán keresztül ne mossuk le az autót, kerüljük az ablakmosáshoz használt vegyszereket és a víz által kifejtett nyomást. Az esős időjárás nincs befolyással a szélvédő cserére.