Oldalüveg csere ára

Ha üvegkárra érvényes casco biztosítással rendelkezik, akkor biztosítási díja rendszerint fedezi az oldalüveg csere árát, költségét, Önnek legfeljebb a casco biztosítás kötvényében szereplő önrészt, cégek esetében ezen felül az ÁFÁ-t kell kifizetnie.

Az oldalüveg cseréjével egy időben gondoskodunk a biztosítási ügyintézésről is

Együttműködési megállapodással (kárfelvételi joggal) rendelkezünk Magyarország legtöbb biztosítótársaságával. Amennyiben oldalüveg cserére van szüksége, akkor kérjen időpontot, akár online, és mi intézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos adminisztrációt.

Miután foglalt nálunk egy időpontot, kollégáink keresni fogják Önt email formájában a kárügyintézési tudnivalókkal kapcsolatban.

Biztosítótársasága közvetlenül a Carglass®-szal számolja el a helyreállítás költségét, Önnek legfeljebb a casco biztosítás kötvényében szereplő önrészt, cégek esetében ezen felül az ÁFÁ-t kell kifizetnie. (Amennyiben kötvényében egyéb módozat, záradék, egyéb feltétel szerepel, kérjük Ön is egyeztessen biztosítójával.)

Az oldalüveg cseréjének ára, ha biztosítása nem érvényes üvegkárra

A Carglass® akkor is segít Önnek, ha biztosítása nem érvényes üvegkárra.

Árajánlatért hívjon fel bennünket a 06 21 300 5529-es telefonszámon, vagy kérjen időpontot online, és egyik kollégánk hamarosan visszahívja Önt.