Szélvédő javítás

A repedt vagy törött szélvédő veszélyt jelent Önre és az autó többi utasára.  Ha a szélvédő üvege eltörik, a szerkezeti szilárdság sérül, ami megnöveli a súlyos balesetek kockázatát ütközés esetén. 

A Carglass®-nál mielőtt kicseréljük a sérült szélvédőt, először mindig megpróbáljuk megjavítani a kőfelverődést. Ezzel időt és pénzt takarítunk meg Önnek.

A sérülés típusa, mérete és elhelyezkedése dönti el, hogy javítható-e a szélvédő, vagy szükség van a szélvédő cseréjére.

A Carglass®-nál a szélvédőüveg-javítás szakértői vagyunk . Magasan képzett és tapasztalt csapatunk a legmodernebb technológiák segítségével mindössze 30 perc alatt megjavítja üvegét. 

Amikor csak lehetséges, a szélvédő cseréje helyett javasoljuk a javítást. Ez az opció gazdaságosabb, környezetbarátabb, és lehetővé teszi az üveg eredeti szilárdságának helyreállítását.

Milyen előnyei vannak a Carglass®-szal végzett autóüveg-javításnak?
A Carglass®-nál a következőket is kínáljuk:

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra . Bízza a Carglass®-ra a szélvédőjavítását!

Rövid bemutatónkból megtudhatja, mikor lehetséges a szélvédő javítása és mikor van szükség szélvédőcserére.

Javítás vagy csere?
2
3
4
5
6
Miért kell kijavítani a szélvédőn keletkezett repedéseket, kőfelverődéseket?

Kattintson az alábbi legfontosabb okok egyikére, hogy megtudhassa, miért kell azonnal kijavíttatnia a szélvédőn a karcolás, kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár okozta apró sérülést, repedést, kőfelverődést, amint felfedezi azt.

Az öt fő ok

A szélvédő kavicsfelverődés, kőfelverődés vagy jégkár okozta sérülése, csorbulás bármikor repedéssé válhat, gyakran éppen akkor, amikor egyáltalán nem számít arra. A csorbulás, kőfelverődés vagy repedés veszélyt jelenthet az utasok biztonságára nézve.

Az autóüveg vagy a szélvédő a jármű szerkezeti szilárdságának akár 30%-át is biztosíthatja, az utas oldali légzsák pedig a szélvédőüveget használja támaszként, amikor kinyílik. A kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár miatt keletkezett csorbulás, kőfelverődés vagy repedés kijavítása után az autóüveg vagy a szélvédő ugyanolyan erős lesz, mint a kár keletkezése előtt.

Kattintson ide, ha most szeretne lefoglalni egy időpontot on-line.

A kőfelverődés javítása 60 percet vesz igénybe

A kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár miatt keletkezett csorbulás, kőfelverődés vagy repedés kijavítása gyorsabb, mint a teljes szélvédőcsere. Az autóüvegen vagy a szélvédőn lévő kőfelverődés 30 perc alatt kijavítható.

A szélvédőn lévő kőfelverődés javíttatható a Carglass® országos telephelyein, vagy igénybe veheti mobil autóüveg javítási szolgáltatásunkat.

Kattintson ide, ha most szeretne lefoglalni egy időpontot on-line.

A sérülés, kőfelverődés vagy repedés javítása rendszerint ingyenes és nem befolyásolja a balesetmentességi kedvezményt

Ha teljes körű járműbiztosítással rendelkezik vagy biztosítása az üvegkárra is érvényes, akkor a Carglass® rendszerint ingyenesen kijavítja a szélvédőn keletkezett sérülést vagy kőfelverődést.

Ez egyáltalán nem befolyásolja az esetleges balesetmentességi kedvezményt.

Kattintson ide, ha most szeretne lefoglalni egy időpontot on-line.

A szélvédőn található sérülés, kőfelverődések vagy repedések következtében gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak, így megbukhat a műszaki vizsgán, valamint megbüntethetik egy közúti műszaki-ellenőrzésen.

Kattintson ide, ha most szeretne lefoglalni egy időpontot on-line.

A Carglass® minden adminisztrációt elintéz Ön helyett, ha a járműbiztosítás (casco) keretében kívánja megjavíttatni sérülést, kőfelverődéses szélvédőjét.

Miután lefoglalt nálunk egy időpontot, érintkezésbe lépünk biztosítójával, beleegyezését kérjük a kőfelverődés kijavításába, és elintézzük az összes velejáró adminisztrációt.

Akkor sem kell érintkezésbe lépnie a biztosítóval, ha önrészt kell fizetnie, mert Önnek lehetősége van közvetlenül nekünk téríteni az összeget.

Kattintson ide, ha most szeretne lefoglalni egy időpontot on-line.