Szélvédő karcolás

Kőfelverődés, jégkár érte szélvédőjét? Gyors szélvédő javításra vagy autóüveg cserére van szüksége?

Segítségünkkel megtudhatja, hogyan tudja kicseréltetni sérült szélvédőjét kedvező áron.

A Carglass® nagy tapasztalattal rendelkezik bármilyen típusú gépjárműüveg cseréje terén, legyen az Suzuki, Skoda, Mercedes, Peugeot, Renault, Citroen, Ford stb.

A szélvédő sérülésének gyakori oka kőfelverődés vagy jégkár. A szélvédő kőfelverődés okozta sérülések elrepedhetnek, ami veszélynek teszi ki az utasokat. Ha szélvédőjén sérülések vannak, gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak.

Az autóüveg cseréjére csak akkor kerül sor, ha a sérülés nem javítható. Szakértő technikusaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autóüveg cseréjében. Az elvégzett munkára a Carglass® adott feltételek mellett garanciát vállal.

Az üveg cseréje a Carglass® országos telephelyein történik, továbbá kívánságára helyszíni kiszállást is biztosítunk. A cserét követően a szélvédő ugyanolyan strapabíró lesz, mint a kár bekövetkezése előtt.

A Carglass® a legtöbb biztosítással kapcsolatos adminisztrációt elintézi Ön helyett, ha a szélvédő cseréjét a CASCO biztosítás keretében kívánja elvégeztetni.

Az oldal jobb oldalán található „Kérjen időpontot online most” gombra kattintva bármikor kérhet időpontot honlapunkon keresztül.