Szélvédő csere

Ha lehetséges, a Carglass® a szélvédő csere helyett, először mindig a szélvédő javítását részesíti előnyben. Azonban súlyos sérülés esetén, például repedt szélvédőnél, szükség lehet a szélvédő cserére.

Miért fontos a szélvédő cseréje?

A sérült szélvédő veszélyezteti az Ön és utasai biztonságát. A repedések csökkentik a látást, és megnehezítik az akadályok észlelését. Egy repedezett szélvédő nem nyújt megfelelő védelmet baleset esetén, ami növeli a súlyos sérülések kockázatát. Ezenkívül a betört szélvédő bírságot vonhat maga után, és a műszaki vizsgán sem megy át a jármű.

Mikor kell cserélni a szélvédőt?

Ha a repedés nagyobb, mint egy 100 Ft-os érme, a szélvédő cseréje szükséges. A Carglass® gyors és professzionális szélvédő csere szolgáltatást kínál, magasan képzett technikusokkal és kiváló minőségű autóüvegekkel.

Minőségi autóüveg

A Carglass® csak az autógyártók eredeti beszállítóitól (OEM) származó, EU szabványainak megfelelő autóüvegeket használ a szélvédő, oldalüveg és hátsó üveg cseréjéhez. Ez garantálja a maximális minőséget és biztonságot.

Biztosítási ügyintézés

Ha rendelkezik Casco biztosítással, amely fedezetet nyújt üvegtörésre, a szélvédő cseréjét a biztosító teljes mértékben megtérítheti. Időpont egyeztetése után a Carglass® felveszi a kapcsolatot biztosítójával, és elvégzi a kárügyintézést Ön helyett.

ADAS Kalibráció

Ha autója vezetéstámogató rendszerrel (ADAS – Advanced Driver-Assistance System) van felszerelve, minősített technikusaink a szélvédő csere után precízen kalibrálják a rendszert, biztosítva annak biztonságos és hatékony működését.

Biztonság és Megbízhatóság

Készen áll a szélvédő cseréjére? Bízza ránk autója biztonságát, és élvezze a Carglass® professzionális szolgáltatásait!

Hogyan cseréljük a szélvédőt a Carglass®-nál?

Az autó elkőkészítése
Az autó elkőkészítése

A szélvédő csere megkezdése előtt gondoskodunk járműve külső és belső védelméről. Eltávolítjuk a tömítőanyagot vagy a ragasztót, és leemeljük a sérült szélvédőt.

Szélvédő csere
Szélvédő csere

Az alapozót a karosszériára, valamint az üvegre speciális ragasztóval visszük fel a megfelelő és biztos rögzítés érdekében. Ezt követően az új üveget az eredeti elemekkel szereljük fel.

ADAS rendszer kalibrálása
ADAS rendszer kalibrálása

A Carglass® a vezetéstechnikai támogató rendszer (ADAS) kalibrálásának specialistája. Ha járműje fel van szerelve ADAS-al, kijavítjuk a szélvédő kamera működését, ezzel garantálva autója megfelelő használatát.

Szélvédő csere után
Szélvédő csere után

A törött üvegek cseréje után 24 órán keresztül ne mossuk le az autót, kerüljük az ablakmosáshoz használt vegyszereket és a víz által kifejtett nyomást. Az esős időjárás nincs befolyással a szélvédő cserére.