Hátsó szélvédő csere ára

Ha üvegkárra érvényes casco biztosítással rendelkezik, akkor biztosítása fedezi az hátsó autóüveg csere árát, költségét, Önnek legfeljebb a casco biztosítás kötvényében szereplő önrészt, cégek esetében ezen felül az ÁFÁ-t kell kifizetnie.

A hátsó autóüveg cseréjével egy időben gondoskodunk a biztosítási ügyintézésről is

Együttműködési megállapodással (kárfelvételi joggal) rendelkezünk Magyarország legtöbb biztosítótársaságával. Amennyiben hátsó autóüveg cserére van szüksége, akkor csupán kérnie kell egy időpontot online, és mi intézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos adminisztrációt.

Miután foglalt nálunk egy időpontot, kollégáink keresni fogják Önt email formájában a kárügyintézési tudnivalókkal kapcsolatban.

Biztosítótársasága közvetlenül a Carglass®-szal számolja el a helyreállítás költségét, Önnek legfeljebb a casco biztosítás kötvényében szereplő önrészt, cégek esetében ezen felül az ÁFÁ-t kell kifizetnie. (Amennyiben kötvényében egyéb módozat, záradék, egyéb feltétel szerepel, kérjük Ön is egyeztessen biztosítójával.)

A hátsó autó cseréjének költsége (ára), ha biztosítása nem érvényes üvegkárra

A Carglass® akkor is segít Önnek, ha biztosítása nem érvényes üvegkárra.

A hátsó autóüveg cseréjével kapcsolatos árajánlatért hívjon fel bennünket a 06 21 300 5529-es telefonszámon, vagy kérjen egy időpontot online, és egyik kollégánk hamarosan visszahívja Önt.