Lefoglalt időponttal rendelkezem

Lefoglalt időponttal rendelkezem

Ha valami közbejött és át kell ütemeznie egy már megbeszélt időpontot, akkor csak tárcsázza a 06 21 300 5529-es telefonszámot, és kollégánk örömmel áll rendelkezésére az időpont átütemezéséhez. H-P 8-17 óra között.

Telephely-keresőnk segítségével keresse meg a konkrét telephely címét a térképen.

A Carglass® megjavítja, vagy kicseréli bármilyen szélvédőt, illetve bármilyen üveget, bármilyen gyártmányú, típusú vagy korú járművön, munkánkra pedig garanciát vállalunk a teljes időtartamra, ameddig Ön használja azt.

Ha többet szeretne megtudni az eredeti szélvédő javításáról, (üvegkárra érvényes casco biztosítás esetén akár ingyenes) illetve arról, hogy mi történik akkor, ha járművének üvegét ki kell cserélni, akkor kattintson az alábbi hivatkozások egyikére.

A Carglass® szolgáltatásainak igénybe vételekor teljesen nyugodt lehet, mivel az elvégzett munkáinkra – csere, javítás – élettartam garanciát vállalunk. Bárhol, bármilyen probléma adódik a szerelésből, javításból, a Carglass® díjmentesen orvosolja.

Az ár három fő tényezőtől függ:

  1. a kár típusától, pl. kőfelverődés, repedés vagy törés;
  2. a sérült vagy repedt üvegelemtől, azaz pl. szélvédő vagy oldalsó üveg;
  3. Casco biztosítása érvényes-e üvegkárra:

Amennyiben Casco biztosítása érvényes üvegkárra, és nem kell kicserélni az eredeti szélvédőt, hanem meg tudjuk javítani a kőfelverődést a sérült szélvédőn, akkor a beavatkozást akár ingyenesen tudjuk elvégezni Önnek.

Kattintson az alábbi hivatkozások egyikére, ha többet szeretne tudni árainkról és arról, hogyan vállaljuk át a biztosítási ügyintézést.