Oldalüveg cseréje

Törött az autó oldalsó üvege? Cseréltesse ki mihamarabb!

A gépkocsi oldalüvegének sérülésekor a szélvédőtől eltérően az esetek többségében szükség van a sérült üveg cseréjére.

A betört oldalablakokkal való vezetés veszélyt jelent az Ön és a többi utas biztonságára. A látási viszonyok romlása mellett a balesetveszély is megnő, ugyanis a törött üveg súlyos sérüléseket okozhat.

A Carglass®-nál szakértők vagyunk az oldalablakok cseréjében minden járműmodell és márka esetében . Mindössze egy óra leforgása alatt a Carglass®-nál kizárólag az autógyártók eredeti beszállítóitól vásárolt (OEM – Original Equipment Manufacturer) az EU szabványainak megfelelő oldalüvegeket használunk a cserékhez, ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített oldalüveg teljesen megegyezik az autó gyártása során beépített autóüveggel.

Tudta, hogy az oldalsó ablakok különböznek a szélvédő ablakoktól?

Az autó oldalüvegei különböznek a szélvédőktől mind tulajdonságaikban, mind funkciójukban. Az oldalsó ablakok edzett üvegből készülnek, amely vékonyabb, könnyebb és ellenállóbb a hajlítással szemben. Sérülés esetén ez az üveg apró, lekerekített darabokra törik, ami csökkenti a sérülés veszélyét. Ezzel szemben a szélvédők laminált üvegből készülnek, amely több rétegből áll, és jobban ellenáll az ütéseknek, megakadályozva a nagy, éles darabokra törést.

Az autó megfelelő működése és biztonsága érdekében elengedhetetlen a megfelelő üvegtípus kiválasztása minden alkalmazásban. A szélvédők nagy ütésállóságuk és az elülső láthatóság fontossága miatt nagyobb odafigyelést és befektetést igényelnek. Ezzel szemben az oldalsó ablakok esetében előnyben részesül a jó oldalsó kilátás és a könnyű betörhetőség vészhelyzetben, ami különböző jellemzőket és költségeket eredményez.

A Carglass®-nál számos előnyt kínálunk az oldalsó üvegcsere során:

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra! Fejlett beépítési technikákat alkalmazunk annak érdekében, hogy új üvege tökéletesen rögzíthető és biztonságos legyen.


Szakembergárdánk képzett a vészhelyzetek kezelésére, például a törött üvegek eltávolítására a jármű belsejéből.


Ne kockáztassa biztonságát, cserélje ki üvegét a Carglass®-nál!

Rövid bemutatónkból megtudhatja, hogyan történik a gépkocsi oldalüvegének cseréje a Carglass®-nál, amelynek során az eredetivel teljes mértékben megegyező minőségű oldalüveg kerül a sérült helyére.

Javítás vagy csere?
2
3
4
5
6