Szélvédő repedés

Repedés keletkezett járművének szélvédőjén? Kőfelverődése továbbrepedt szélvédőjén? Gyors és minőségi szélvédő cserére van szüksége? A Carglass® ugyan nem vállalja a repedt szélvédő megjavítását, azonban segítünk Önnek az üvegkár rendezésével kapcsolatban, valamint vállaljuk a szélvédők cseréjét. Segítségünkkel megtudhatja, hogyan tudja kicseréltetni sérült szélvédőjét kedvező áron vagy akár ingyen.

A Carglass® nagy tapasztalattal rendelkezik bármilyen típusú gépjárműüveg cseréje terén, legyen az Suzuki, Skoda, Mercedes, Peugeot, Renault, Citroen, Ford stb.

A szélvédő repedésének gyakori oka kőfelverődés vagy jégkár. A szélvédő kőfelverődés okozta repedése veszélyezteti az utasokat. Ha szélvédőjén sérülés van, gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak.

A sérült üveget a Carglass® technikusai gyorsan kicserélik. Az autóüveg cseréjére csak akkor kerül sor, ha a sérülést szakembereink nem tudják javítani. Szakértő technikusaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autóüveg cseréjében. Az elvégzett munkára a Carglass® adott feltételek mellett garanciát vállal.

Az autóüveg cseréje a Carglass® országos telephelyein történik, továbbá kívánságára helyszíni kiszállást is biztosítunk. A csere során ugyanolyan minőségű szélvédő kerül autójába, mint amilyet a gyártás során beszereltek.

A Carglass® a legtöbb biztosítással kapcsolatos adminisztrációt elintézi Ön helyett, ha a szélvédő cseréjét a CASCO biztosítás keretében kívánja elvégeztetni.

Az oldal jobb oldalán található „Kérjen időpontot online most” gombra kattintva bármikor kérhet időpontot honlapunkon keresztül.