A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

A Carglass® vállalatról

A Carglass® Magyarország hazánk legdinamikusabban fejlődő autóüveg javítással, szélvédő javítással, szélvédő cserével foglalkozó vállalkozása. Cégünk annak a 35 országból álló, nemzetközi Carglass® hálózatnak a tagja, amely évente közel 11 millió autós számára nyújt javító- és csereszolgáltatást több mint 2.100 szervizének és 8.000 szervizautójának segítségével.

Ha szélvédője javításra vagy cserére szorul, a Carglass® rugalmas szolgáltatásának keretén belül a sérült üveget Magyarország több pontján található szervizpontjai egyikén tudja megjavíttatni, illetve igénybe tudja venni a Carglass® mobil szélvédő szolgáltatását (kőfelverődés javítás, autóüveg csere). Mobil szerelőnk az Ön által meghatározott helyen fogja elvégezni a szükséges beavatkozást, akár otthonánál vagy munkahelyénél Magyarország területén. A helyszíni kiszállást akkor tudjuk vállalni, ha Ön fedett, fűtött/hűtött helyet (télen minimum 5°C, nyáron maximum 30°C) tud biztosítani a munka elvégzéséhez. A Carglass® az elvégzett munkákra élettartam garanciát vállal.

Együttműködési megállapodással (kárfelvételi joggal) rendelkezünk Magyarország legtöbb biztosítótársaságával, így a legtöbb esetben mi intézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos adminisztrációt.

Biztosítótársasága közvetlenül a Carglass®-szal számolja el a helyreállítás költségét, Önnek legfeljebb a casco biztosítás kötvényében szereplő önrészt, cégek esetében ezen felül az ÁFÁ-t kell kifizetnie. (Amennyiben kötvényében egyéb módozat, záradék, egyéb feltétel szerepel, kérjük Ön is egyeztessen biztosítójával.)

Ebben a részben többet megtudhat az üvegkárról, a Carglass® által végzett szélvédőjavításról, szélvédőcseréről, szakértő technikusainkról, szaktudásunkról, elkötelezettségünkről és elsőrangú ügyfélszolgálatunkról.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.