A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

A Carglass® vállalatról

A Carglass® Magyarország hazánk legdinamikusabban fejlődő autóüveg javítással, szélvédő javítással, szélvédő cserével foglalkozó vállalkozása. Cégünk annak a 34 országból álló, nemzetközi Carglass® hálózatnak a tagja, amely évente közel 11 millió autós számára nyújt javító- és csereszolgáltatást több mint 2.100 szervizének és 8.000 szervizautójának segítségével.

Ha szélvédője javításra vagy cserére szorul, a Carglass® rugalmas szolgáltatásának keretén belül a hibás üveget Magyarország több pontján található szervizpontjai egyikén tudja megjavíttatni, illetve igénybe tudja venni a Carglass® mobil szélvédő szolgáltatását (kőfelverődés javítás, autóüveg csere). Mobil szerelőnk az Ön által meghatározott helyen fogja elvégezni a szükséges beavatkozást, otthonánál, munkahelyén vagy ahol éppen tartózkodik.A Carglass® az elvégzett munkákra élettartam garanciát vállal.

Sőt, a Carglass® Magyarország, mint az egyik vezető autóüveg-csere és szélvédő-javító vállalat szoros kapcsolatban áll az ország összes biztosítótársaságával, így Ön helyett a Carglass® intézi a biztosítással kapcsolatos adminisztrációt. Amennyiben Ön rendelkezik üvegkárra érvényes casco biztosítással, úgy a biztosítása téríti az üvegkár helyreállítását, és Önnek legfeljebb a %-os (!) önrészt kell fizetnie..

Ebben a részben többet megtudhat az üvegkárról, a Carglass® által végzett szélvédőjavításról, szélvédőcseréről, szakértő technikusainkról, szaktudásunkról, elkötelezettségünkről és elsőrangú ügyfélszolgálatunkról.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.