bezár

A legmagasabb szintű biztonsági óvintézkedések betartásával gondoskodunk ügyfeleink és munkatársaink egészségének megőrzéséről. A fokozott biztonság érdekében a szervizszolgáltatásunk előtt és után minden ügyfelünk járművét a kézzel érintkező felületeken fertőtlenítjük.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS VIDEÓ

A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

A szélvédő cseréje

Bár először mindig a szélvédő javításával próbálkozunk, néha azonban a sérülés olyan súlyos (pl.: repedt szélvédő), hogy a szélvédő cseréjére van szükség.

A Carglass®-nál kizárólag az autógyártók eredeti beszállítóitól vásárolt (OEM – Original Equipment Manufacturer) az EU szabványainak megfelelő autóüvegeket, ill. szélvédőket használunk a szélvédő, oldalüveg és hátsó autóüveg cserékhez, ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített autóüvegek teljesen megegyeznek az autó gyártása során beépített autóüvegekkel.

Rövid bemutatónkból megtudhatja, hogyan történik a szélvédő cseréje a Carglass®-nál, melynek során az eredeti gyári üveggel tökéletesen megegyező minőségű autóüveg vagy szélvédő kerül a sérült helyére.

Slider

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.