A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Vállalati értékeink

FEJLŐDÉSI SZEMLÉLET FEJLŐDÉSI SZEMLÉLET
Vágyunk a folyamatos fejlődésre, a kihívásokra lehetőségként tekintünk, kitartunk az akadályok ellenére is. Vállaljuk a hibáinkat, tanulunk belőlük, transzparensen kezeljük azokat és elszámoltathatóak vagyunk. Mások sikerei inspirálóan hatnak ránk.
TELJESÍTMÉNY TELJESÍTMÉNY
Tiszta elvárások mentén, rendszeresen értékelve a teljesítményt biztosítjuk a folyamatos fejlődést és a minőséget a munkánkban. Fejlődésünk motorja belső hajtóerőnk, amely támogatja, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet, értéket teremtsünk az ügyfeleink és a vállalat számára.
RENDSZERSZEMLÉLET RENDSZERSZEMLÉLET
Munkánkkal hatással vagyunk egymásra, és felelősek vagyunk egymás és a cég működéséért.
Egyéni vagy területi tevékenységeinket, nehézségeinket globálisan is megvizsgáljuk, ezek túlmutatnak az adott egységen, mivel hatást gyakorolnak a teljes szervezetre.
A megjelenő nehézségeket transzparensen, időben és a saját felelősségünket vállalva kezeljük.
TÁMOGATÓ SZELLEMISÉG TÁMOGATÓ SZELLEMISÉG
Figyelemmel fordulunk egymás felé, tapasztalatunkat és tudásunkat megosztjuk. Törődünk egymással. Kommunikációnk egyenes és őszinte. Visszajelzéseinket megfelelően kommunikáljuk az erre alkalmas fórumon.
FELELŐSSÉGVÁLLALÁS FELELŐSSÉGVÁLLALÁS
Működésünk során felelősséggel vagyunk a környezetünkért és folyamatosan teszünk azért, hogy tovább csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat.
Támogatjuk, kezdeményezzük és részt veszünk a társadalmunk és a környezetünk segítésében.
Irányt mutatunk kollégáink és partnereink számára a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalásban.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.