A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Carglass® szolgáltatások Magyarországon

A Carglass®-nál arra összpontosítunk, hogy a lehető legkényelmesebben és leggyorsabban javítsuk meg vagy cseréljük ki autóüvegét, szélvédőjét, illetve hárítsuk el az üvegkárokat, a jégkárokat és a kavicsfelverődés, kőfelverődés okozta karcolásokat, repedéseket és töréseket Magyarországon.

Rugalmas szolgáltatásunknak köszönhetően Ön dönt: elviheti járművét egyik magyarországi telephelyünkre vagy ha kényelmesebb Önnek, akkor kihívhatja a Carglass® egyik nagy szakértelemmel rendelkező technikusát, aki az Ön által kiválasztott helyszínen végezi el a munkát, akár otthonánál vagy munkahelyénél Magyarország területén. A helyszíni kiszállást akkor tudjuk vállalni, ha Ön fedett, fűtött/hűtött helyet (télen minimum 5°C, nyáron maximum 30°C) tud biztosítani a munka elvégzéséhez.

A Carglass® szolgáltatásainak igénybevételéhez hívjon minket a 06 21 300 5529-es telefonszámon vagy kérjen időpontot online és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.