A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

A hátsó autóüveg csere – ár, költség

Ha a hátsó üveg sérült, azt ki kell cserélni.

Ha üvegkárra érvényes casco járműbiztosítással rendelkezik, akkor biztosítása fedezi az hátsó autóüveg csere árát, költségét, Önnek legfeljebb a kötvényében található %-os önrészt kell fizetnie.

A hátsó autóüveg cseréjével egy időben gondoskodunk a biztosítási ügyintézésről is

Együttműködési megállapodással (kárfelvételi joggal) rendelkezünk Magyarország összes biztosítótársaságával, ezért, ha hátsó autóüveg cserére van szüksége, akkor csupán kérnie kell egy időpontot online, és mi intézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos összes adminisztrációt. A hátsó autóüveg cserével kapcsolatban felmerült költségek miatt sem kell aggódnia, hiszen az Ön biztosítója közvetlenül nekünk téríti a hátsó üveg csere összegét, így Önnek legfeljebb a casco kötvényében szereplő %-os önrészt kell fizetnie.

A hátsó autó cseréjének költsége (ára), ha biztosítása nem érvényes üvegkárra

Először is legyen teljesen nyugodt, mert a Carglass® akkor is segít Önnek, ha járműbiztosítása nem érvényes üvegkárra.

A hátsó autó cseréjével kapcsolatos árajánlatért hívjon fel bennünket a 06 21 300 5529-es telefonszámon, vagy azonnal kérjen egy időpontot online; egyik tanácsadónk hamarosan visszahívja Önt.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.