A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Munkánk minősége és az élettartam garancia

Közérthetően mondva, az elvégzett munkára garanciát vállalunk a teljes időtartamra, amíg a jármű az Ön birtokában lesz.

Csak is a legjobb minőségben végezzük munkánkat

Az általunk használt anyagok minősége

A Carglass®-nál kizárólag az autógyártók eredeti beszállítóitól vásárolt (OEM – Original Equipment Manufacturer), az EU szabványainak megfelelő autóüvegeket, ill. szélvédőket használunk a szélvédő, oldalsó ablaküveg és hátsó ablaküveg cserékhez, ezzel biztosítjuk, hogy az általunk beépített autóüvegek teljesen megegyeznek az autó gyártása során beépített autóüvegekkel.. Meggyőződésünk, hogy a legjobb minőségű üvegeket azoktól a vállalatoktól lehet beszerezni, amelyek szállítják a világ vezető autógyártói részére az eredeti üvegeket.

A Carglass® szerelőinek kvalitása

A Carglass® szerelőinek szakértelméről pontosan kidolgozott tréning program, és folyamatos ellenőrzés gondoskodik. Ezenkívül a Carglass® büszke arra, hogy megkapta az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási tanúsítványt.

Itt vagyunk, hogy segíthessünk

A Carglass®-nál mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy mindenkor azonnal kijavítsuk a hibát. Alkalmanként azonban mégis felmerülhetnek problémák; ilyenkor garantáljuk, hogy megpróbáljuk a lehető leggyorsabban rendezni az ügyet. Olyan valószínűtlen esetben, amikor problémát tapasztal, egyszerűen hívja fel a Carglass® hívható ügyfélszolgálatát a 06 21 300 5209 telefonszámon, hogy megbeszélhesse problémáját cégünk egyik ügyfélszolgálati tanácsadójával.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.