A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Szélvédő javítás költsége, ára

A Carglass®-nál büszkék vagyunk arra, hogy a szélvédő cseréje, autóüveg cseréje előtt először mindig megpróbáljuk javítással megmenteni az eredeti autóüveget, így jelentősen csökkenthető a szélvédő vagy az autóüveg javítási költsége.

Előfordul azonban, hogy a sérülés típusa, mérete és elhelyezkedése miatt szükség van a szélvédő vagy az autóüveg cseréjére.

A szélvédő javítás költsége, ára tehát két tényezőtől függ:

  1. Javítható-e az eredeti autóüveg vagy szélvédő, vagy ki kell cserélni azt?
  2. Érvényes-e a jármű casco biztosítása üvegkárra?
Ha casco biztosítása érvényes üvegkárra
Az eredeti szélvédő javítható Ez rendszerint INGYENES és NEM befolyásolja balesetmentességi kedvezményét (bónuszát).
Az eredeti szélvédőt ki kell cserélni A szélvédőcsere költségét az Ön biztosítója fizeti. Önnek a biztosítási önrészt kell fizetnie (üvegkárnál a %-os érték a biztosítási kötvénye szerint), mindez azonban általában NEM befolyásolja a balesetmentességi kedvezményt (bónuszát).
Ha biztosítása nem érvényes üvegkárra
Az eredeti szélvédő javítható Kérjen árajánlatot még ma!
Az eredeti szélvédőt ki kell cserélni Ez attól függ, hogy milyen a cserélendő szélvédő típusa.

Gondoskodunk a biztosítási ügyintézésről is

Együttműködési megállapodással (kárfelvételi joggal) rendelkezünk Magyarország összes biztosítótársaságával, ezért, ha szélvédőcserére vagy szélvédő javításra van szüksége, akkor csupán kérnie kell egy időpontot on-line, és mi intézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos összes adminisztrációt. A szélvédőcserével kapcsolatban felmerült költségek miatt sem kell aggódnia, hiszen az Ön biztosítója közvetlenül nekünk téríti a szélvédőcsere vagy -javítás összegét, így Önnek legfeljebb a casco kötvényében szereplő %-os önrészt kell fizetnie.

Ha biztosítása nem érvényes üvegkárra

Nem gond! A Carglass® még akkor is segíthet Önnek, ha járműbiztosítása nem érvényes üvegkárra. Árajánlatért hívjon minket a 06 21 300 5529 hívható telefonszámon, vagy azonnal kérjen egy időpontot online; és kollégánk hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.