A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Szélvédő sérülés javítása

Kőfelverődés, jégkár érte szélvédőjét? Gyors szélvédő javításra vagy autóüveg cserére van szüksége?

Segítségünkkel megtudhatja, hogyan tudja kicseréltetni sérült szélvédőjét kedvező áron.

A Carglass® nagy tapasztalattal rendelkezik bármilyen típusú gépjárműüveg cseréje terén, legyen az Suzuki, Skoda, Mercedes, Peugeot, Renault, Citroen, Ford stb.

A szélvédő sérülésének gyakori oka kőfelverődés vagy jégkár. A szélvédő kőfelverődés okozta sérülések elrepedhetnek, ami veszélynek teszi ki az utasokat. Ha szélvédőjén sérülések vannak, gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak.

Az autóüveg cseréjére csak akkor kerül sor, ha a sérülés nem javítható. Szakértő technikusaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autóüveg cseréjében. Az elvégzett munkára a Carglass® adott feltételek mellett garanciát vállal.

Az üveg cseréje a Carglass® országos telephelyein történik, továbbá kívánságára helyszíni kiszállást is biztosítunk. A cserét követően a szélvédő ugyanolyan strapabíró lesz, mint a kár bekövetkezése előtt.

A Carglass® a legtöbb biztosítással kapcsolatos adminisztrációt elintézi Ön helyett, ha a szélvédő cseréjét a CASCO biztosítás keretében kívánja elvégeztetni.

Az oldal jobb oldalán található „Kérjen időpontot online most” gombra kattintva bármikor kérhet időpontot honlapunkon keresztül.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.