A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Szélvédő sérülés javítása

Kőfelverődés, kavicsfelverődés, jégkár érte szélvédőjét? Gyors szélvédő javításra vagy autóüveg cserére van szüksége?

Segítségünkkel megtudhatja, hogyan tudja kicseréltetni megkarcolódott szélvédőjét kedvező áron.

A kedvezményes autóüveg- és szélvédőcserével, illetve javítással kapcsolatban is tájékoztatást nyújtunk.

A Carglass® nagy tapasztalattal rendelkezik bármilyen típusú gépjárműüveg cseréje terén, legyen az Suzuki, Skoda, Mercedes, Peugeot, Renault, Citroen, Ford stb.

A szélvédő karcolódásának gyakori oka kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár. A szélvédő kőfelverődés okozta sérülések elrepedhetnek, ami veszélyeknek teszi ki az utasokat. Ha szélvédőjén karcolódások, sérülések vannak, gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak.

A Carglass® technikusai, munkatársai tájékoztatást nyújtanak arról, hol tudja gyorsan kijavíttatni a sérült üveget. Az autóüveg cseréjére csak akkor kerül sor, ha a szélvédőkár nem javítható ki. Szakértő technikusaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autóüveg cseréjében. Az elvégzett munkára a Carglass® adott feltételek mellett garanciát vállal.

Az üveg cseréje a Carglass® országos telephelyein történik, továbbá kívánságára mobil autóüveg és szélvédő cserét is biztosíthatunk. A cserét követően a szélvédő ugyanolyan strapabíró lesz, mint a kár bekövetkezése előtt.

A Carglass® minden biztosítással kapcsolatos adminisztrációt elintéz Ön helyett, ha a szélvédő cseréjét a CASCO járműbiztosítás keretében kívánja elvégeztetni. Az oldal jobb oldalán található „Kérjen időpontot online most” gombra kattintva bármikor kérhet időpontot az interneten keresztül.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.