A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Szélvédő repedés javítása

Repedés keletkezett járművének szélvédőjén? Kőfelverődése továbbrepedt szélvédőjén? Gyors és minőségi szélvédő cserére van szüksége? A Carglass® ugyan nem vállalja a repedt szélvédő megjavítását, azonban segítünk Önnek az üvegkár rendezésével kapcsolatban, valamint vállaljuk a szélvédők cseréjét. Segítségünkkel megtudhatja, hogyan tudja kicseréltetni sérült szélvédőjét kedvező áron vagy akár ingyen.

A Carglass® nagy tapasztalattal rendelkezik bármilyen típusú gépjárműüveg cseréje terén, legyen az Suzuki, Skoda, Mercedes, Peugeot, Renault, Citroen, Ford stb.

A szélvédő repedésének gyakori oka kőfelverődés vagy jégkár. A szélvédő kőfelverődés okozta repedése veszélyezteti az utasokat. Ha szélvédőjén sérülés van, gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak.

A sérült üveget a Carglass® technikusai gyorsan kicserélik. Az autóüveg cseréjére csak akkor kerül sor, ha a sérülést szakembereink nem tudják javítani. Szakértő technikusaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autóüveg cseréjében. Az elvégzett munkára a Carglass® adott feltételek mellett garanciát vállal.

Az autóüveg cseréje a Carglass® országos telephelyein történik, továbbá kívánságára helyszíni kiszállást is biztosítunk. A csere során ugyanolyan minőségű szélvédő kerül autójába, mint amilyet a gyártás során beszereltek.

A Carglass® a legtöbb biztosítással kapcsolatos adminisztrációt elintézi Ön helyett, ha a szélvédő cseréjét a CASCO biztosítás keretében kívánja elvégeztetni.

Az oldal jobb oldalán található „Kérjen időpontot online most” gombra kattintva bármikor kérhet időpontot honlapunkon keresztül.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.