A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Szélvédő törés és repedés javítása

Repedés, törés keletkezett járművének szélvédőjén? Kőfelverődése, kavicsfelverődése, továbbrepedt szélvédőjén? Gyors és minőségi szélvédő vagy autóüveg cserére van szüksége? A Carglass® ugyan nem vállalja a repedt szélvédő megjavítását, azonban segítünk Önnek az üvegkár rendezésével kapcsolatban, valamint vállaljuk a szélvédők, oldalsó és a hátsó autóüvegek cseréjét. Segítségünkkel megtudhatja, hogyan tudja kicseréltetni repedt, törött, szélvédőjét kedvező áron vagy akár ingyen, kedvezményes autóüveg- és szélvédőcsere szolgáltatásunkon belül.

A Carglass® nagy tapasztalattal rendelkezik bármilyen típusú gépjárműüveg cseréje terén, legyen az Suzuki, Skoda, Mercedes, Peugeot, Renault, Citroen, Ford stb.

A szélvédő törésének, repedésének gyakori oka kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy jégkár. A szélvédő kőfelverődés okozta repedése, törése veszélyezteti az utasokat. Ha szélvédőjén törés, horpadás, repedés van, gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak.

A törött, repedt üveget a Carglass® technikusai gyorsan kicserélik, illetve tájékoztatást nyújtanak arról, hol tudja azt kijavíttatni. Az autóüveg cseréjére csak akkor kerül sor, ha a szélvédőkárt szakembereink nem tudják megjavítani. Szakértő technikusaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autóüveg cseréjében. A szélvédő repedésének, törésének javításához speciális anyagot használunk. Az elvégzett munkára a Carglass® adott feltételek mellett garanciát vállal.

Az autóüveg cseréje a Carglass® országos telephelyein történik, továbbá kívánságára mobil autóüveg és szélvédő cserét is biztosíthatunk. A csere során ugyanolyan minőségű szélvédő kerül autójába, mint amilyet a gyártás során beszereltek.

A Carglass® minden biztosítással kapcsolatos adminisztrációt elintéz Ön helyett, ha a szélvédő cseréjét CASCO járműbiztosítás keretében kívánja elvégeztetni. Az oldal jobb oldalán található „Kérjen időpontot online most” gombra kattintva bármikor kérhet időpontot az interneten keresztül.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.