A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Szélvédő

A Carglass®-nál először mindig megpróbáljuk javítással megmenteni a sérült szélvédőt a cserétől. Ezzel pénzt és időt takarítunk meg az Ön számára.

Néha azonban a sérülés típusa, mérete és elhelyezkedése miatt a teljes szélvédőt ki kell cserélni.

Az elvégzett munka ára tehát két tényezőtől függ:

  1. Javítható-e az eredeti szélvédő vagy ki kell cserélni azt?
  2. Érvényes-e a Casco biztosítása üvegkárra?
Ha biztosítása érvényes üvegkárra
Az eredeti szélvédő javítható Ez a legtöbb esetben INGYENES és NEM befolyásolja balesetmentességi kedvezményét.
Az eredeti szélvédőt ki kell cserélni Ezt rendszerint az Ön biztosítója fizeti. Önnek a casco biztosítás kötvényében szereplő önrészt, cégek esetében ezen felül az ÁFÁ-t kell fizetnie.
Ha biztosítása nem érvényes üvegkárra
Az eredeti szélvédő javítható Kérjen árajánlatot még ma!
Az eredeti szélvédőt ki kell cserélni A cserélendő szélvédő típusától függ.

Javítás vagy csere?

Ide kattintva tekintse meg egyszerű útmutatónkra, hogy megállapíthassa, lehet-e javítani a sérült szélvédőt vagy cserélni kell azt.

Gondoskodunk a biztosítási kárügyintézésről is

Együttműködési megállapodással (kárfelvételi joggal) rendelkezünk Magyarország legtöbb biztosítótársaságával. Amennyiben szélvédőcserére vagy szélvédő javításra van szüksége, akkor csupán kérnie kell egy időpontot online, és mi intézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos adminisztrációt.

Miután foglalt nálunk egy időpontot, kollégáink keresni fogják Önt email formájában a kárügyintézési tudnivalókkal kapcsolatban.

Biztosítótársasága közvetlenül a Carglass®-szal számolja el a helyreállítás költségét, Önnek legfeljebb a casco biztosítás kötvényében szereplő önrészt, cégek esetében ezen felül az ÁFÁ-t kell kifizetnie. (Amennyiben kötvényében egyéb módozat, záradék, egyéb feltétel szerepel, kérjük Ön is egyeztessen biztosítójával.)

Ha biztosítása nem érvényes üvegkárra

A Carglass® még akkor is segíthet Önnek, ha biztosítása nem érvényes üvegkárra. Árajánlatért hívjon minket a 06 21 300 5529-es telefonszámon vagy kérjen ajánlatot online, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.