A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Szélvédő

A Carglass®-nál először mindig megpróbáljuk javítással megmenteni a sérült szélvédőt a cserétől. Ezzel pénzt és időt takarítunk meg az Ön számára.

Néha azonban a sérülés típusa, mérete és elhelyezkedése miatt a teljes szélvédőt ki kell cserélni.

Az elvégzett munka ára tehát két tényezőtől függ:

  1. Javítható-e az eredeti szélvédő vagy ki kell cserélni azt?
  2. Érvényes-e a Casco biztosítása üvegkárra?
Ha biztosítása érvényes üvegkárra
Az eredeti szélvédő javítható Ez rendszerint INGYENES és NEM befolyásolja balesetmentességi kedvezményét.
Az eredeti szélvédőt ki kell cserélni Ezt rendszerint az Ön biztosítója fizeti. Önnek a biztosítási önrészt kell fizetnie (üvegkárnál a %-os érték a biztosítási kötvénye szerint), mindez azonban általában NEM befolyásolja a balesetmentességi kedvezményt.
Ha biztosítása nem érvényes üvegkárra
Az eredeti szélvédő javítható Kérjen árajánlatot még ma!
Az eredeti szélvédőt ki kell cserélni Ez attól függ, hogy milyen a cserélendő szélvédő típusa.

Javítás vagy csere?

Ide kattintva tekintse meg egyszerű útmutatónkra, hogy megállapíthassa, ki lehet-e javítani az eredeti szélvédőt vagy ki kell cserélni azt.

Gondoskodunk a biztosítási kárügyintézésről is

Kárfelvételi joggal rendelkezünk a Magyarországon működő szinte valamennyi biztosítótársaságnál, így ha Ön üvegkárra érvényes casco biztosítással rendelkezik, legtöbbször elég, ha közvetlenül hozzánk fordul, mi elintézzük.

Csupán kérnie kell egy időpontot on-line és mi elintézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos összes adminisztrációt. Ha bármilyen összeget be kell fizetnie, akkor sem kell biztosítójához fordulnia, mert mi közvetlenül beszedjük Öntől a befizetendő összeget.

Ha biztosítása nem érvényes üvegkárra

Nem gond! A Carglass® még akkor is segíthet Önnek, ha járműbiztosítása nem érvényes üvegkárra. Árajánlatért hívjon minket a 06 21 300 5529 hívható telefonszámon, vagy azonnal kérjen ajánlatot on-line; és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.