Az autóüveg javítás szakértője

Foglaljon időpontot most, hogy autóüvegét gyorsan és hatékonyan megjavíthassuk!
Keresse meg a legközelebbi szervizpontot! Szervizpontok

Miért válassza a Carglass®-t?

Clock
Szabaduljon meg gyorsan a szélvédő repedéstől!

Rövid időn belül megjavítjuk az elrepedt autóüvegét.

Ismerje meg a Carglass® üvegjavítást
Car
Autóüveg minden autómárkához és modellhez

Törött szélvédőjét az eredeti gyártói minőségi előírásoknak megfelelően cseréljük.

Tudjon meg többet az üvegcseréről
Tick
Élettartam garancia minden üvegjavításra

Gondoskodunk róla, hogy autóüvege visszanyerje eredeti állapotát, és ezt életre szóló garanciával biztosítjuk.

Bővebben a garanciális feltételeinkről
List
Ne töltsön felesleges időt a kárbejelentéssel a biztosítónál

A Carglass® minden hazai biztosítónál vállalja a teljeskörű CASCO kárügyintézést.

Ismerje meg a biztosítási ügyintézést

Szolgáltatásaink

Szélvédő javítás
Autóüveg javítás

A Carglass®-nál először mindig megpróbáljuk megmenti a szélvédőt a kőfelverődések által okozott repedések javításával, kímélve az Ön idejét, pénztárcáját és a környezetet.

Szolgáltatás megtekintése
Biztosítási ügyintézés
Teljeskörű kárügyintézés

Gondoskodunk arról, hogy Önnek ne kelljen a biztosítói ügyintézéssel bajlódnia. Szolgáltatásunk magában foglalja a teljes kárügyintézési folyamatot a bejelentéstől a kárfelvételen át a kifizetésig.

Szolgáltatás megtekintése
Hátsó szélvédő cseréje
Hátsó szélvédő cseréje

Teljes körű hátsó ablaküveg csere szolgáltatást kínálunk, hogy biztosítsuk autója biztonságát és kényelmét. Minősített technikusaink gyorsan és szakszerűen végzik el a cserét.

Szolgáltatás megtekintése
Foglaljon időpontot online most!

További szolgáltatásaink

Szélvédő csere
Autóüveg csere

Gépjármű márkától és típustól függetlenül a Carglass® szükség esetén cseréli a személy- és tehergépkocsik autóüvegét, legyen az szélvédő, oldalüveg vagy hátsó ablaküveg.

Szolgáltatás megtekintése
Oldalüveg cseréje
Oldalüveg csere

A Carglass® oldalsó ablaküveg csere szolgáltatása garantálja autója biztonságát és esztétikai megjelenését. Az oldalsó ablakok sérülése nemcsak a kilátást rontja, hanem veszélyezteti az utasok biztonságát is. Forduljon hozzánk bizalommal az oldalsó ablaküveg cseréjéhez!

Szolgáltatás megtekintése
Szélvédőkamera újrakaliblárás
Vezetéstechnikai támogató rendszerek (ADAS) kalibrálása

A kamerás szélvédőcseréknél mindig figyelünk arra, hogy az újrakalibrálás is megtörténjen. Gyári minőségben, garanciavesztés nélkül tudjuk elvégezni a szélvédőcserét. Az újrakalibálásról írásos tanúsítványt adunk.

Szolgáltatás megtekintése
Ablaktörlő lapát csere
Ablaktörlő lapát csere

Biztosítjuk a tiszta látást és biztonságos vezetést minden időjárási körülmény között. Az elhasználódott ablaktörlők csökkentik a látási viszonyokat, növelve a balesetek kockázatát. Tapasztalt technikusaink gyorsan és szakszerűen cserélik az ablaktörlő lapátokat, így Ön mindig biztonságban érezheti magát az úton.

Szolgáltatás megtekintése
Helyszíni kiszállás
Helyszíni kiszállás

A Carglass® célja, hogy a lehető legkényelmesebben és leggyorsabban oldja meg autóüveg problémáit. Szolgáltatásunk keretében bárhol elvégezzük a munkát, ahol Önnek a legkényelmesebb – legyen az otthona, munkahelye vagy bármely más helyszín Magyarország területén.

Szolgáltatás megtekintése

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink elégedettsége mellett

quote

“Alaposak, pontosak. Mindent hozzáértően, érthetően elmagyaráztak. Felhívták a figyelmet a javítás során esetlegesen előfordulható nem várt eseményekre. Szép munkát adtak át a végén, korrekt áron. Casco részét is intézték.”

- K. Viktória
star star star star
quote

“A bejelentéstől kezdve a mai cseréig pár nap. Intézték a biztosítót, részletesen tájékoztattak, nekem csak az autót kellett odavinni. Én ilyen igényes, szakszerű szolgáltatással még nem találkoztam Magyarországon. Szakértelem és udvarias légkör. Így kellene minden szolgáltatásnak működnie. Gratulálok a Carglass csapatnak.”

- S
star star star star
quote

“Igazi mintapéldája az ügyfélcentrikus szolgáltatónak. A telefonos ügyintézéstől, a netes tájékoztatáson át az átadásig végig olajozott és tűpontos futószalagon mennek a folyamatok. (...) Az időpontra érkezve percre pontosan neki tudtak állni a szerelésnek és óramű pontos becsléssel vissza is kaptam.”

- B. Tamás
star star star star
quote

“Nem először jártam nálunk, személyesen ismerem már a dolgozókat. Mint mindig, gyorsak, pontosak és precízek, köszönöm!”

- C. István
star star star star
quote

“Profi, kedves csapat! Köszönöm szépen a javítást!?”

- S. Tamás
star star star star
Foglaljon időpontot online most!

Carglass Blog

Kutyák szállítása az autóban: minden, amit tudnod kell
Biztonságos vezetés 3 perc
Kutyák szállítása az autóban: minden, amit tudnod kell

A kiskutyád kirándul veled? Íme néhány tipp, hogyan szállíthatod biztonságosan a kisállatokat! A házi kedvenceket, például kutyákat vagy macskákat külön engedély nélkül szállíthatjuk az autóban.  Elengedhetetlen a szellőzés, a megfelelő hőmérséklet és a vízellátás biztosítása az állatok védelmének biztosítása érdekében szállításuk során. Megbírságolhatnak? Ha kutyánkat nem megfelelően, a biztonsági ajánlások és a jogszabályok betartásával szállítjuk, […]

Mik azok a fekete pontok a szélvédőüvegen?
Autóüveg 3 perc
Mik azok a fekete pontok a szélvédőüvegen?

Ebben a cikkben az autó ablakain megjelenő fekete pontokról írunk, amelyeket valószínűleg már mindenki észrevett, de bár sok sofőr észreveszi jelenlétüket, funkciójukat és relevanciájukat kevesen értik. Fekete csík és pöttyök: egyáltalán mik ezek? Ez egy kerámiafesték szalag, amely a gyártás során az üvegbe olvadt. Ez a festék kerámia részecskékből áll, amelyek jellegzetes fekete színt adnak […]

Vezethetek papucsban?
Biztonságos vezetés 4 perc
Vezethetek papucsban?

Itt a nyár, és vele együtt a vágy, hogy élvezzük a napsütéses napokat a vízparton. Felmerül azonban a kérdés: vezethetünk-e papucsban anélkül, hogy fennállna a pénzbírság kockázata?  A válasz erre a kérdésre: A papucsban való vezetés nem jogosít fel pénzbírságra. A KRESZ nem tiltja kifejezetten a papucs vezetés közbeni használatát, fontos kiemelni, hogy a közlekedési […]