Az autóüveg javítás szakértője

Foglaljon időpontot most, hogy autóüvegét gyorsan és hatékonyan megjavíthassuk!
Keresse meg a legközelebbi szervizpontot! Szervizpontok

Miért válassza a Carglass®-t?

Clock
Szabaduljon meg gyorsan a szélvédő repedéstől!

Rövid időn belül megjavítjuk az elrepedt autóüvegét.

Ismerje meg a Carglass® üvegjavítást
Car
Autóüveg minden autómárkához és modellhez

Törött szélvédőjét az eredeti gyártói minőségi előírásoknak megfelelően cseréljük.

Tudjon meg többet az üvegcseréről
Tick
Élettartam garancia minden üvegjavításra

Gondoskodunk róla, hogy autóüvege visszanyerje eredeti állapotát, és ezt életre szóló garanciával biztosítjuk.

Bővebben a garanciális feltételeinkről
List
Ne töltsön felesleges időt a kárbejelentéssel a biztosítónál

A Carglass® minden hazai biztosítónál vállalja a teljeskörű CASCO kárügyintézést.

Ismerje meg a biztosítási ügyintézést

Szolgáltatásaink

Szélvédő javítás
Autóüveg javítás

A Carglass®-nál először mindig megpróbáljuk megmenti a szélvédőt a kőfelverődések által okozott repedések javításával, kímélve az Ön idejét, pénztárcáját és a környezetet.

Szolgáltatás megtekintése
Biztosítási ügyintézés
Teljeskörű kárügyintézés

Gondoskodunk arról, hogy Önnek ne kelljen a biztosítói ügyintézéssel bajlódnia. Szolgáltatásunk magában foglalja a teljes kárügyintézési folyamatot a bejelentéstől a kárfelvételen át a kifizetésig.

Szolgáltatás megtekintése
Hátsó szélvédő cseréje
Hátsó szélvédő cseréje

Teljes körű hátsó ablaküveg csere szolgáltatást kínálunk, hogy biztosítsuk autója biztonságát és kényelmét. Minősített technikusaink gyorsan és szakszerűen végzik el a cserét.

Szolgáltatás megtekintése
Foglaljon időpontot online most!

További szolgáltatásaink

Szélvédő csere
Autóüveg csere

Gépjármű márkától és típustól függetlenül a Carglass® szükség esetén cseréli a személy- és tehergépkocsik autóüvegét, legyen az szélvédő, oldalüveg vagy hátsó ablaküveg.

Szolgáltatás megtekintése
Oldalüveg cseréje
Oldalüveg csere

A Carglass® oldalsó ablaküveg csere szolgáltatása garantálja autója biztonságát és esztétikai megjelenését. Az oldalsó ablakok sérülése nemcsak a kilátást rontja, hanem veszélyezteti az utasok biztonságát is. Forduljon hozzánk bizalommal az oldalsó ablaküveg cseréjéhez!

Szolgáltatás megtekintése
Szélvédőkamera újrakaliblárás
Vezetéstechnikai támogató rendszerek (ADAS) kalibrálása

A kamerás szélvédőcseréknél mindig figyelünk arra, hogy az újrakalibrálás is megtörténjen. Gyári minőségben, garanciavesztés nélkül tudjuk elvégezni a szélvédőcserét. Az újrakalibálásról írásos tanúsítványt adunk.

Szolgáltatás megtekintése
Ablaktörlő lapát csere
Ablaktörlő lapát csere

Biztosítjuk a tiszta látást és biztonságos vezetést minden időjárási körülmény között. Az elhasználódott ablaktörlők csökkentik a látási viszonyokat, növelve a balesetek kockázatát. Tapasztalt technikusaink gyorsan és szakszerűen cserélik az ablaktörlő lapátokat, így Ön mindig biztonságban érezheti magát az úton.

Szolgáltatás megtekintése
Helyszíni kiszállás
Helyszíni kiszállás

A Carglass® célja, hogy a lehető legkényelmesebben és leggyorsabban oldja meg autóüveg problémáit. Szolgáltatásunk keretében bárhol elvégezzük a munkát, ahol Önnek a legkényelmesebb – legyen az otthona, munkahelye vagy bármely más helyszín Magyarország területén.

Szolgáltatás megtekintése

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink elégedettsége mellett

quote

“Alaposak, pontosak. Mindent hozzáértően, érthetően elmagyaráztak. Felhívták a figyelmet a javítás során esetlegesen előfordulható nem várt eseményekre. Szép munkát adtak át a végén, korrekt áron. Casco részét is intézték.”

- K. Viktória
star star star star
quote

“A bejelentéstől kezdve a mai cseréig pár nap. Intézték a biztosítót, részletesen tájékoztattak, nekem csak az autót kellett odavinni. Én ilyen igényes, szakszerű szolgáltatással még nem találkoztam Magyarországon. Szakértelem és udvarias légkör. Így kellene minden szolgáltatásnak működnie. Gratulálok a Carglass csapatnak.”

- S
star star star star
quote

“Igazi mintapéldája az ügyfélcentrikus szolgáltatónak. A telefonos ügyintézéstől, a netes tájékoztatáson át az átadásig végig olajozott és tűpontos futószalagon mennek a folyamatok. (...) Az időpontra érkezve percre pontosan neki tudtak állni a szerelésnek és óramű pontos becsléssel vissza is kaptam.”

- B. Tamás
star star star star
quote

“Nem először jártam nálunk, személyesen ismerem már a dolgozókat. Mint mindig, gyorsak, pontosak és precízek, köszönöm!”

- C. István
star star star star
quote

“Profi, kedves csapat! Köszönöm szépen a javítást!?”

- S. Tamás
star star star star
Foglaljon időpontot online most!

Carglass Blog

Mindent a klímafeltöltésről
Autó karbantartás 2 perc
Mindent a klímafeltöltésről

Amikor bekapcsoljuk a klímát, nem hűl le úgy a levegő, ahogy kellene? Nem lehet páramentesíteni az ablakokat? Vannak kellemetlen szagok? Akkor valószínűleg itt az ideje, hogy feltöltsük a légkondicionálót.  A kílma vírusokat, gombákat és baktériumokat is hordozhat, ami allergiások és légúti problémákkal küzdők, vagy akár kisebb gyerekek számára is igazi rémálommá válhat. A légkondicionáló gáz […]

Autóüveg: érdemes megjavítani a repedt szélvédőt?
Biztonságos vezetés 6 perc
Autóüveg: érdemes megjavítani a repedt szélvédőt?

Vezetés közben mindannyian voltunk már ebben a helyzetben: egy kő kirepül az útról, egy váratlan tárgy nekiütközik a szélvédőnek, és hirtelen azt tapasztaljuk, hogy járművünk első ablaka repedt vagy töredezett. Azt azonban sokan nem tudják, hogy ezeknek az apró károknak sokkal nagyobb következményei lehetnek, mint gondolnánk. Megéri-e javítani az autó ablakainak sérüléseit? A kérdésre adott […]

Hogyan távolítsuk el a vízfoltokat az autó ablakairól
Autó karbantartás 5 perc
Hogyan távolítsuk el a vízfoltokat az autó ablakairól

Az autó üvegeinek tisztán és foltmentesen tartása messze túlmutat az esztétikumon – ez elengedhetetlen a biztonság érdekében.  Gyakran előfordul, hogy az autók ablakain vízfoltok (vagy egyéb maradványok) halmozódnak fel. Ami jelentéktelen részletnek tűnik, az komolyabb problémává válhat, és veszélyeztetheti a láthatóságot. A szélvédőn és az ablakokon keresztüli tiszta láthatóság elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez, különösen kedvezőtlen […]