A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.

Autóüveg: érdemes megjavítani a repedt szélvédőt?

Vezetés közben mindannyian voltunk már ebben a helyzetben: egy kő kirepül az útról, egy váratlan tárgy nekiütközik a szélvédőnek, és hirtelen azt tapasztaljuk, hogy járművünk első ablaka repedt vagy töredezett. Azt azonban sokan nem tudják, hogy ezeknek az apró károknak sokkal nagyobb következményei lehetnek, mint gondolnánk.

Megéri-e javítani az autó ablakainak sérüléseit? A kérdésre adott válasz kulcsfontosságú lehet az autónk és a pénztárcánk szempontjából.

A szélvédő fontossága a közlekedésbiztonság szempontjából

A jármű szélvédője nem csak egy üvegdarab, amely megvéd minket a külső tényezőktől, mint például a szél, az eső, a por vagy a törmelék. Valójában alapvető szerepet játszik az autó és az utasok általános biztonságában.

  1. Ütésvédelem: A szélvédőt úgy tervezték, hogy ellenálljon az ütéseknek és megőrizze integritását kedvezőtlen helyzetekben. Frontális ütközés esetén a szélvédő jelentősen hozzájárul a jármű szerkezetéhez, segít eloszlatni az ütközés erejét, és megakadályozza az autó tetejének deformálódását. Ez elengedhetetlen a jármű utasainak védelme érdekében, és csökkenti a balesetek során bekövetkező súlyos sérülések kockázatát.
  2. Kiesés megelőzése: Nagyobb baleseteknél az ép szélvédő megakadályozza, hogy az autó utasai kiessenek az autóból. 
  3. Jó láthatóság: A jó kilátás az útra létfontosságú a vezetésbiztonság szempontjából. Bármilyen torzulás vagy akadály a szélvédőn megnehezítheti a látást, növelve a balesetek kockázatát.
  4. Légzsákok és érzékelők: Sok modern autó fejlett biztonsági rendszerrel rendelkezik, például ütközés érzékelőkkel. A szélvédő elengedhetetlen eleme a rendszerek hatékonyságának, mivel segíti a légzsákok helyes működését, és olyan érzékelőket tartalmaz, amelyek figyelik a környezetet és hozzájárulnak a vezetőtámogató rendszerek működéséhez.
  5. Zajcsökkentés: A szélvédő a biztonság mellett a külső zaj csökkentésében is szerepet játszik, kényelmesebb és nyugodtabb utazást biztosítva az utasok számára.

Repedés az autóüvegen: kis sérülés, nagy kockázat

Ha egy apró repedést találunk a szélvédőjén,gyakran figyelmen kívül hagyjuk a problémát. Az ilyen sérülések elsőre jelentéktelennek tűnnek, és nem befolyásolják azonnal a láthatóságot. Fontos azonban megérteni, hogy még a kisebbnek tűnő sérülések is gyorsan lappangó fenyegetéssé válhatnak az autó biztonságára és teljesítményére nézve. 

Hol lehet megrepedt szélvédőt javítani?

A Carglass® ideális választás.

Miért érdemes a Carglass®-t választani?

  1. Tapasztalat és szakértelem: A Carglass® nagy tapasztalattal rendelkezik az autóüveg-iparban. Több évtizedes szakmai múltunk van ezen a piacon, mélyreható tudást és szakértelmet halmoztunk fel a szélvédőjavítás és -csere terén.
  2. Fejlett technológia: Folyamatosan fektetünk be a legmodernebb technológiába, hogy biztosítsuk a szolgáltatások maximális pontosságú és hatékony elvégzését. Ez magában foglalja a legmodernebb felszereléseket és javítási technikákat, amelyek visszaállítják az autó szélvédő üvegét az eredetihez közeli állapotára.
  3. Képzett szakemberek: A Carglass® technikusai magasan képzettek és minősítettek, és szigorú minőségi előírásokat követnek a munka pontos és biztonságos elvégzése érdekében.
  4. Minőségbiztosítás: A Carglass® büszke munkája minőségére. Élethosszig tartó garanciát vállalunk minden üvegjavítási szolgáltatásra, így biztosítva a teljes nyugalmat és magabiztosságot a szélvédő javítás után.
  5. Agilitás és kényelem: A Carglass® tisztában van azzal, hogy a kényelem fontos az ügyfelei számára. Ezért kínálunk lehetőséget a szervizbe történő online bejelentkezésre is, de képzett ügyfélszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésre kérdés és időpontfoglalás esetén. A papírmunkával sem kell foglalkoznia az ügyfeleinknek, kollégáink minden adminisztrációt intéznek a kárügyintézés során a biztosítók felé. 

Időpontfoglalás a megújult online foglalási felületen

Mostantól könnyebb és gyorsabb, mint valaha, hogy időpontot foglalj autóüveg javításra vagy cserére a Carglass®-nál az új online időpontfoglaló felülettel! 

  • Válaszd ki és foglald le a legmegfelelőbb időpontot a kényelmes online felületünkön, egyszerűen és gyorsan!
  • Csak pár kattintásra van szükséged az időpont foglaláshoz, és máris kész vagy!
  • Kényelem: Foglalj otthonról, munkahelyről vagy bárhonnan!

Ne hagyd ki ezt az új, kényelmes lehetőséget! Kattints most az alábbi linkre, és foglald le az első időpontodat a weboldalunkon!  

Csere helyett javítás előnyei

Ha a repedt szélvédő javítása is szóba jöhet csere helyett, számos jelentős előnnyel járhat:

  • Pénzügyi megtakarítás: A javítás gazdaságosabb, mint a csere, és ha a biztosítás fedezi, akkor akár semmibe sem kerülhet.
  • Az integritás megőrzése: A javítás megőrzi a jármű eredeti szerkezetét, az autó épségét és értékét.
  • Idő és kényelem: A javítás gyorsabb, mint a csere.
  • Fenntarthatóság: A javítás segít csökkenteni a hulladékot és a környezeti hatást, így fenntarthatóbb választás.