Carglass® Carglass® Győr

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Győr műhelyében! Igényeljen időpontot online most!

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Győr megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Győr szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Győr műhelyében.

A Carglass® Győr tippje:

Fogyasszon el egy finom kávét, olvasgasson kényelmes ügyfélterünkben, miközben technikusaink megoldják autója problémáját. Szervizpontunkban ingyenesen elérhető wifi szolgálja ügyfeleink kényelmét.

Hol találja a Carglass® Győr műhelyét?

A Carglass® Győr szélvédőjavításra és -cserére specializálódott műhelyét a Puskás Tivadar u. 10. szám alatt találja meg, alig 1km-re az Eto Parktól, a gyárvárosban. A Nemzeti Közművekkel szemben, közvetlenül a Matrackirály mellett az Intertanscoop telephelyen. Kérjen időpontot műhelyünkbe most!