Carglass® Carglass® Vecsés

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Vecsés műhelyében! Igényeljen időpontot online most!

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Vecsés megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Vecsés szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Vecsés műhelyében.

A Carglass® Vecsés tippje:

A kényelmes ügyfélváróban egy frissítő kávé, ásványvíz elfogyasztása mellett megvárhatja amíg szakértő technikusaink megoldják autóüveg problémáját. Vagy akár intézheti bevásárlását a közeli ALDI élelmiszerüzletben is. Szervizpontunkban ingyenesen elérhető wifi szolgálja ügyfeleink kényelmét.

Hol találja a Carglass® Vecsés műhelyét?

A Carglass® Vecsés szervizpont az ÖMV benzinkút és ALDI közelében lévő ipartelepen, a Gyál felé vezető főúton található. A szervizpont az M0-ás gyáli kijáratától is könnyen megközelíthető. Az ipartelep sorompós bejárata után keresse a Carglass útbaigazító táblákat és a "Q" betűvel jelölt épületet!