A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Biztosítási igények intézése

Együttműködési megállapodással (kárfelvételi joggal) rendelkezünk Magyarország összes biztosítótársaságával, ezért, ha szélvédőcserére vagy szélvédő javításra van szüksége, akkor csupán kérnie kell egy időpontot online, és mi intézzük Ön helyett a biztosítással kapcsolatos összes adminisztrációt.

Miután lefoglalt nálunk egy időpontot, a biztosítási ügyintézés végett az Ön hozzájárulásával (meghatalmazásával) felvesszük a kapcsolatot a biztosítótársaságával, kikérjük annak hozzájárulását a munka elvégzéséhez és intézzük a biztosítási ügyintézéssel járó mindennemű adminisztrációt.

Önnek a költségekkel sem kell foglalkoznia, mivel a biztosítótársasága közvetlenül a Carglass®-szal számolja el a helyreállítás költségét, Önnek legfeljebb a casco biztosítás kötvényében szereplő %-os önrészt kell kifizetnie.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.