A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Biztosítási ügyintézés

A Carglass® az Önök magas szintű kiszolgálása érdekében szorosan együttműködik Magyarország legtöbb biztosítótársaságával, ennek köszönhetően Önnek nem kell foglalkoznia biztosítási ügyintézéssel, a Carglass® mindent intéz a kárfelvételtől a kifizetés kezeléséig. Kérjen időpontot online, és mi intézkedünk biztosítási ügyintézésével kapcsolatban.

Miután foglalt nálunk időpontot, kollégáink keresni fogják Önt email formájában a kárügyintézési tudnivalókkal kapcsolatban.

A kőfelverődés javítása önrészmentesen térül. Üvegcsere esetén legtöbb esetben a 10%-os önrészt át tudjuk vállalni. Nem teljes körű, limitált biztosítási szolgáltatást nyújtó casco-nál vagy gyári logós üveg választása esetén a biztosítási feltételektől függő mértékben önrész fizetendő. Ügyfélszolgálatunk ellenőrzi a biztosítási fedezetet, és a költségek részleteivel kapcsolatban tájékoztatjuk Önt. Cégek esetén a jármű kategóriától függően (szgk./tgk.) fél ÁFA vagy teljes ÁFA fizetendő, mely ÁFA bevallásnál visszaigényelhető.

Kattintson ide, foglaljon időpontot online, mi gondoskodunk Ön helyett a biztosítási ügyintézésről.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.