A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Biztosítási ügyintézés

A Carglass® az Önök magas szintű kiszolgálása érdekében szorosan együttműködik Magyarország összes biztosítótársaságával, ennek köszönhetően Önnek nem kell foglalkoznia biztosítási ügyintézéssel, a Carglass® mindent intéz a kárfelvételtől a kifizetés kezeléséig. Kérjen időpontot online, és mi intézkedünk biztosítási ügyintézésével kapcsolatban.

Egyéni eljárás a következő biztosítók esetében szükséges: MKB Biztosító, KÖBE, Wáberer, Signal Biztosító Zrt. Amennyiben Casco biztosítása az előbb említett biztosítók valamelyikénél található, kérem tegyen kárbejelentést a biztosítójánál és a kárfelvételt követően a további teendőket már intézzük Ön helyett.

A biztosítási ügyintézés során az Ön hozzájárulásával (meghatalmazásával) felvesszük a kapcsolatot a biztosítótársaságával, kikérjük hozzájárulását a munka elvégzéséhez és intézzük a biztosítási ügyintézéssel járó mindennemű adminisztrációt.

Önnek a költségekkel sem kell foglalkoznia, mivel a biztosítótársasága közvetlenül a Carglass®-szal számolja el a helyreállítás költségét, Önnek legfeljebb a Casco biztosítás kötvényében szereplő %-os önrészt kell kifizetnie.

Kattintson ide, foglaljon időpontot online, mi gondoskodunk Ön helyett a biztosítási ügyintézésről.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon.