Carglass® Székesfehérvár

  • Hétfő: 8:00 - 17:00
  • Kedd: 8:00 - 17:00
  • Szerda: 8:00 - 17:00
  • Csütörtök: 8:00 - 17:00
  • Péntek: 8:00 - 17:00
  • Szombat: Zárva
  • Vasárnap: Zárva
Időpontfoglalás
Map
Útvonal terv
Hol találja a Carglass® Székesfehérvár műhelyét?

A Carglass® Székesfehérvár szélvédőjavításra és -cserére specializálódott műhelyét így találhatja meg legkönnyebben:

- a belvárosból kifele menet: Széchenyi útról a Penny Market után balra kell fordulni a FŐNIX Bútornál a Váralja sorra. Majd kb. 300m múlva, az Alba Üveg csarnoka után jobbra kanyarodva található a Bárándi utca (sarkon útbaigazító tábla). A Bárándi út végén a bal kéz felőli új csarnok szemközti sarkában található a CARGLASS autóüveg szerviz.

- M7 autópálya irányából: AUCHAN felől a FŐNIX Bútornál (Penny Market előtti kereszteződésnél) jobbra kell kanyarodni a Váralja sorra, majd kb. 300m múlva az Alba Üveg csarnoka után jobbra kanyarodva található a Bárándi utca (sarkon útbaigazító tábla). A Bárándi út végén a bal kéz felőli új csarnok szemközti sarkában található a CARGLASS autóüveg szerviz.Kérjen időpontot műhelyünkbe most!

A szervizpontról

Semmi sem olyan bosszantó, mint a szélvédőnkön lévő kőfelverődés vagy repedés, amely folyamatosan a szemünk előtt van. Javíttassa meg most, vagy cseréltesse ki sérült szélvédőjét megbízható technikusainkkal a Carglass® Székesfehérvár műhelyében! Igényeljen időpontot online most!

Szélvédőjavításra vagy -cserére van szüksége? A Carglass® Székesfehérvár megjavítja vagy kicseréli sérült szélvédőjét.

A Carglass® Székesfehérvár szélvédők javítására és cseréjére specializálódott szakműhely, ahol minden évben autósok ezreinek segítünk szélvédőproblémáik megoldásában. Javíttassa ki kőfelverődéseit, vagy cseréltesse ki szélvédőjét a Carglass® Székesfehérvár műhelyében.

A szervizpontról
Lightbulb
A Carglass® Székesfehérvár tippje:

Szervizünk ügyfélterében egy finom kávé vagy egy pohár frissítő víz mellett várhatja meg míg technikusunk megoldja autóüveg problémáját, mindemellett ingyenes wifi-hozzáférés szolgálja ügyfeleink kényelmét. Amennyiben nem szeretne műhelyünkben várakozni, több bevásárló központ, kávézó, étterem érhető el busszal, vagy akár gyalogosan 10-15 perc alatt.