A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek. Folytassa a böngészést vagy tudjon meg többet a cookie-król itt. Rendben, megértettem.

Kérjen ajánlatot most!

Időpont gyors és könnyű egyeztetéséhez adja meg autója adatait on-line most!

Kérjen ajánlatot online most!


Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bennünket a 06 21 300 5529 telefonszámon H-P 8-17-ig.

Kevés idegesítőbb dolog létezik: csíkoz az ablaktörlő lapát!

Az ablaktörlők elengedhetetlen részei a járműnek, ha a vezetés biztonságáról van szó, különösen rossz időjárási körülmények között. Gyakran azonban alábecsülik őket, és karbantartásukat elhanyagolják.

Mennyire fontos az ablaktörlő lapátok cseréje?

  • a jó állapotú ablaktörlőlapátok tiszta rálátást biztosítanak, így tisztán láthatjuk az utat és az akadályokat. A megfelelő működéshez, az időjárási viszonyoktól függetlenül, esős napokon gondoskodni kell a szélvédőről , hogy minimalizáljuk a kényelmetlen vezetés okozta stresszt és feszültséget.
  • az ablaktörlő lapátok tökéletes állapotban tartása elengedhetetlen a vezetésbiztonsághoz, mivel segít elkerülni a látási viszonyok romlása miatti baleseteket.
  • az elhasználódott ablaktörlők „karcolhatják” a szélvédőt.Az ablaktörlők jó állapotban tartása megakadályozza a további károkat.
  • az ablaktörlő lapátok rendszeres cseréje gazdaságosabb, mintha komolyabb problémákkal és további karbantartási költségekkel kellene szembenéznünk a jövőben.

Ablaktörlő lapát csere a Carglass®-nál

A szélvédő hatékony tisztítása érdekében javasoljuk, hogy évente legalább egyszer cseréljük ki az ablaktörlő lapátokat, ne felejtse el ellenőrizni a hátsó ablaktörlő lapátok állapotát is. A Carglass®-nál a BOSCH ablaktörlő lapátok teljes választékát kínáljuk, és a beszerelés ingyenes, csak a lapátok árát kell fizetni.

Nálunk, a Carglass-nál, BOSCH prémium ablaktörlő lapátokat ajánlunk, melyeket fél év garanciával szerelünk fel. Ezek a lapátok nemcsak tartósabbak, de hatékonyabb tisztítást is biztosítanak, így a szélvédőd hosszabb ideig maradhat karcmentes és tiszta. Szélvédő javításkor vagy cserekor élhetünk azzal a lehetőséggel, hogy lapátokat ezekre a prémium eszközökre cseréljük le, szuper áron!

Árak csere/javítás esetén:

  • Első lapátok: 18.900 Ft
  • Hátsó lapát: 7.500 Ft

Cserekor és javításkor is az ügyfél felelősségére a regisztrációs matricát, amennyiben lehetséges, megfelelő minőségben visszaragasztjuk az új szélvédőre vagy, kérésére, egy fóliára ragasztva átadjuk. A matrica pótlásáról hosszabban IDE KATTINTVA olvashatsz!